Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η υποχρεωτική κάρτα του πολίτη.ερχεται συντομα...ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη του Ιωάννου λέει:
16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.

Μετάφραση: Και θα τους κάνει όλους και τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους ελεύθερους (επαγγελματίες) και τους δούλους (υπαλλήλους) να τους δώσουν χάραγμα πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, για να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, με το όνομα του θηρίου ή τον λεξάριθμο του ονόματός του. Νά η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι 666.
Η υποχρεωτική κάρτα του πολίτη
Πρώτα θα δώσουνε σε όλους μία ηλεκτρονική κάρτα που θα είναι ταυτόχρονα ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο ασθενείας, τραπεζικό βιβλιάριο, δίπλωμα οδήγησης, χρεωστική κάρτα (πορτοφόλι ουσιαστικά) και μέσον αναγνώρισής μας από το δημόσιο, καθώς θα καταργεί την ανάγκη για οποιαδήποτε έγγραφα χρειαζόμαστε για οποιαδήποτε δικαιοπραξία.
Όποιος χάνει την κάρτα, θα έχει τεράστιο πρόβλημα., αφού αυτόματα θα ακυρώνεται ολόκληρη η ύπαρξή του για το κράτος και αν πέσει η κάρτα σε λάθος χέρια θα του δημιουργούνται απίστευτα οικονομικά και νομικά προβλήματα.
Έτσι θα προτείνουν την ταυτότητα που δεν χάνεται ποτέ. Ένα τσιπ εμφυτεύσιμο στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο.
Δείτε τι έγραψα στο βιβλίο μου ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, το 2001.
1) Τι μας λένε για να μας πείσουν να βάλουμε το μικροτσίπ οικειοθελώς;
α) Το μικροτσίπ φορεμένο στο δεξί χέρι και συγκεκριμένα ανάμεσα τα οστά του δείκτη και του αντίχειρα, θα αποτελεί την ταυτότητα του αμέσως προσεχούς μέλλοντος. Θα καταργήσει, συνδεόμενο δορυφορικά με τον κεντρικό υπολογιστή, όπου υπάρχει ο προσωπικός φάκελος του καθενός από εμάς, όλα τα έγγραφα που έχουμε εμείς στα σπίτια και τα γραφεία μας, αλλά και οι διάφορες υπηρεσίες στα συρτάρια τους.
Θα αντικαταστήσει λοιπόν τις απλές ταυτότητες, τα διαβατήρια, τις πιστωτικές κάρτες, τα βιβλιάρια τραπέζης, τα εκλογικά βιβλιάρια, τα βιβλιάρια υγείας και ενσήμων, τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων, την άδεια οδήγησης και γενικά όλο το χαρτοβασίλειο του 20ου αιώνα.
β) Θα εντοπίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε περίπτωση απαγωγής, ή όταν τα έχουμε ανάγκη.
γ) Θα εντοπίζουμε όλους όσους είχαν κάποιο ατύχημα και έχουν την ανάγκη μας.
δ) Η τηλεϊατρική θα πάρει άλλες διαστάσεις και οι πάντες θα έχουν ιατρική εξέταση και περίθαλψη οποιαδήποτε στιγμή από απόσταση.
ε) Οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες θα εντοπίζονται ακαριαία και κανείς δε θα ξεφεύγει από το νόμο. Το έγκλημα θα μειωθεί και η αίσθηση ασφαλείας των πολιτών θα αυξηθεί.
στ) Θα μειωθούν ή και θα πάψουν να υπάρχουν οι ουρές στα στάδια, τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού το μικροτσίπ και επομένως η ταυτότητα του καθενός θα αναγνωρίζεται ακαριαία και δε θα χρειάζονται ταμεία με χρήματα, αφού το μικροτσίπ θα λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι που θα προσθέτει και θα αφαιρεί πιστωτικές μονάδες (τα χρήματα του προσεχούς μέλλοντος) στο λογαριασμό του καθενός από εμάς.
2) Πώς θα λειτουργεί το μικροτσίπ σαν πορτοφόλι;
Έστω ότι πήγαμε στο Σούπερ Μάρκετ, ψωνίσαμε και φθάσαμε στο ταμείο. Όταν ο λογαριασμός θα είναι έτοιμος, αντί να δώσουμε τα χρήματα ή την πιστωτική μας κάρτα, θα βάζουμε το χέρι μας σε ένα σαρωτή (σκάνερ) που θα αναγνωρίζει το μικροτσίπ, θα μας συνδέει αυτόματα με την μερίδα μας στην τράπεζα και θα μας αφαιρεί από εκεί το αντίστοιχο ποσόν.
3) Τι θα γίνεται αν κάποιος αρνείται να το βάλει στο χέρι του;
Η τοποθέτηση (εμφύτευση) του μικροτσίπ – ταυτότητα στο χέρι θα είναι τόσο μαζική και θα φαντάζει τόσο αναγκαία που ελάχιστοι θα θελήσουν να μη το «πάρουν». Η ενέργεια τους θα έχει, όταν έρθει η ώρα, πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο από την άρνηση παραλαβής της σημερινής ταυτότητας και αυτό διότι:
α) Θα είναι ο μόνος τρόπος παραλαβής του μισθού ή οποιασδήποτε αμοιβής, αφού τα χρήματα θα καταργηθούν.
β) Δε θα μπορεί κανείς ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε χωρίς το μικροτσίπ στο δεξί χέρι.
γ) Αφού δε θα ισχύει καμία άλλη ταυτότητα ή έγγραφο, δε θα μπορεί να αποδείξει κανείς ποιος είναι, δε θα μπορεί να συναλλαγεί με το κράτος, τις εφορίες, υποθηκοφυλάκεια, τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία κτλ.
Κοινώς δε θα μπορεί να ζήσει ούτε να υπάρξει παρά μόνον αν πάει να ζήσει σαν ερημίτης στα βουνά.
δ) Όποιος δεν πάρει το μικροτσίπ, προπαγανδιστικά θα θεωρηθεί εχθρός της ανθρωπότητας και τρομοκράτης διότι δε θα συνεργάζεται με τις «αρχές» για τον έλεγχο και την πάταξη του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης όπως θα ορίζει ο ειδικός «τρομονόμος» που σίγουρα θα ψηφιστεί για τις περιπτώσεις αυτές.
4) Τι δικαιολογία θα βρουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους αντιρρησίες συνείδησης που δε θέλουν για θρησκευτικούς ή πολιτικούς λόγους το μικροτσίπ; Θα πουν ότι το βασικότερο ανθρώπινο δικαίωμα είναι να προστατεύεται από τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες, οπότε όλοι πρέπει να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος δεν θέλει το μικροτσίπ στο χέρι του θα είναι εχθρός της κοινωνίας.
Σήμερα ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος,
με την αιτιολογία της επίδοσης επιδόματος στους φτωχούς, προτείνει μία κάρτα του πολίτη, που θα είναι και ταυτότητα και χρεωστική (πορτοφόλι) για να πληρώνεις με αυτήν αντί για μετρητά.
Έτσι ισχυρίζεται, ότι θα παραμένουν αξιοπρεπείς οι φτωχοί. Ταυτόχρονα για να μην ξεχωρίζουν οι φτωχοί και για να είναι αξιοπρεπείς, θα πρέπει να πάρουν όλοι την κάρτα του πολίτη.
Βέβαια, αν τα επιδόματα δοθούν σε χρήμα, πάλι δεν θα ξέρει κανείς ποιός είναι αυτός που παίρνει στον τραπεζικό του λογαριασμό το επίδομα, αφού όλοι με μετρητά θα συνεχίσουν να πληρώνουν, οπότε δεν στέκει αυτό σαν επιχείρημα.
Ο υπουργός μπορεί να έχει τις καλύτερες των προθέσεων, αλλά η Αποκάλυψη γράφει ότι θα ξεγελαστούν και οι καλύτεροι των ανθρώπων με την προτεινόμενη από το "θηρίο" μέθοδο.
Δείτε το βίντεο
με την ανακοίνωση του προάγγελου του χαράγματος του Αντιχρίστου, που αντιμετωπίστηκε σαν πολύ καλή ιδέα και σαν πράξη ηρωισμού και αντίστασης.
Δείτε τώρα και ένα άλλο βίντεο με την κάρτα του πολίτη και το εμφυτεύσιμο τσιπ και ο έχων νου ψηφισάτω, που λέει και η Αποκάλυψη.                                                                                  
Κάποια είπε οτι κατέβηκαν όλοι σε πλατείες να στηρίξουν την νέα κυβέρνηση! ανεξάρτητα κομμάτων ! λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω κυρίες και κύριοι! όσοι πήγαν να πανηγυρίσουν την ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλοι αυτοί που έτρωγαν με την κουτάλα την αποβλάκωση εδώ και ένα χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ! αν και ανεξάρτητη σελίδα πέρα απο κόμματα δεν δέχομαι και δεν το επιτρέπει η νοημοσύνη μου να είμαι ένα ακόμη πρόβατο τους! ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ που ξέρω τι ειναι και τι κάνουν ! λόγο οτι απο την φύση μου είμαι ανησυχώ πνεύμα και ψάχνω τα πάντα!(θα το έχουν δει και οι φίλοι της σελίδας αυτής) και δεν ακολουθώ τους πολλούς! βρήκα τι ειναι εδώ και ένα χρόνο! ! δεν θα πάρω ευχαριστώ
Δείτε το βίντεο
με την ανακοίνωση του προάγγελου του χαράγματος του Αντιχρίστου, που αντιμετωπίστηκε σαν πολύ καλή ιδέα και σαν πράξη ηρωισμού και αντίστασης.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ σε όλα. Σαν να τα έγραψα εγω. Αλλά..... Κι εσείς που είστε ρε πατριώτες εθνοσωτήρες;;; Το μόνο που κάνετε εδω και χρόνια..είναι να αρθρογραφείτε πίσω απο τις οθόνες σας, πάνω στους καναπέδες σας. Δεν σας βλέπω σαν υπαρκτή ομάδα να παίρνετε ουσιαστική θέση! Αν δεν υπάρχετε κι αν δεν μπορείτε....καλά θα κάνετε απλά να αρθρογραφείτε στις προσωπικές σας σελίδες...κι οχι κρυμμένοι πίσω απο μια υποτιθέμενη ομάδα σωτηρίας τους έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή