Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

3,1 εκατ. μάσκες αερίων παραγγέλθηκαν μόνον για την Αγία Πετρούπολη. Οι Ρώσοι ετοιμάζονται για πυρηνικό πόλεμο.http://4.bp.blogspot.com/-H9ZEYrqU-Ac/VQq72XxWhTI/AAAAAAADFOY/6PNqaWJvK40/s1600/nuclear_explosion.jpgΠριν από λίγο διέρρευσε οδηγία του Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, προς το Δήμαρχο της Αγίας Πετρούπολης και τις μεγάλες εταιρείες να αναλάβουν άμεσα τα έξοδα αγοράς και προμήθειας μασκών αερίων, προκειμένου να καλυφθεί το 100% του πληθυσμού της πόλης και να μην υπάρχουν προβλήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.Στις εταιρείες που θα αρνηθούν να προβούν στην άμεση αγορά των εν λόγω υλικών θα τους επιβληθούν πρόστιμα 200.000 ρούβλιων και στους διευθυντές τους επιπλέον 20.000 ρούβλια.

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με την Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας της Αγίας Πετρούπολης, η πόλη έχει περίπου 3,1 εκατομμύρια άνθρωπους, οι συνολικές δαπάνες των επιχειρήσεων θα υπερβούν τα 700 εκατομμύρια ρούβλια

Ο σκοπός του υπουργού Έκτακτων Καταστάσεωνκ.Βλαντιμίρ Puchkov, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα – αφορά στην προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση χημικής ή ραδιενεργής μόλυνσης.

Η πόλη της Αγίας Πετρούπολης είναι στρατηγικής σημασίας (λόγω θέσης και αποθηκευμένων οπλικών συστημάτων) και γι΄αυτό εδώ και μερικά χρόνια έχουν δημιουργηθεί Ομάδες πολιτικής και στρατιωτικής προστασίας εκτάκτων αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου