Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αποκαλύψεις : «Ο Πούτιν, μέσω των BRICS, Χρηματοδοτεί την Ελλάδα και… Διαλύει την Ε.Ε. – Ευρωπαϊκή Δούλα η Νέα Δημοκρατία»


Συγκλονιστικές Αποκαλύψεις : «Ο Πούτιν, μέσω των BRICS, Χρηματοδοτεί την Ελλάδα και… Διαλύει την Ε.Ε. – Ευρωπαϊκή Δούλα η Νέα Δημοκρατία»


Σόκαρε με τις δηλώσεις του ο Δρ Paul Craig Roberts… Ο πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, εξέπληξε όταν ανέφερε πως. η νεα ελληνικη κυβερνηση << μπορει να δολοφονηθει¨ επειδη το διακυβευμα ειναι τοσο υψηλο>>.Τώρα, ο παγκόσμιας εμβέλειας οικονομολόγος, alan greenspan έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν την αποκάλυψη και παράλληλα προειδοποιεί πως η «Παγκόσμια Κατάρρευση βρίσκεται προ των πυλών με την Ελλάδα να είναι ο καταπέλτης που ρίχνει στον καιάδα τον υπόλοιπο κόσμο». Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, έχοντας μπροστά της έκτακτες ευρωπαϊκές συνεδριάσεις, έχει απορρίψει όλα τα πακέτα διάσωσης που της έχουν προταθεί με αποτέλεσμα να απειλείται το ευρώ. Με αυτό το χαοτικό σκηνικό, η ελληνική καταστροφή είναι τώρα έτοιμη να εκτοξεύσει τον κόσμο σε μια παγκόσμια κατάρρευση.
 Ο γνωστός για τα καυστικά του σχόλια και αποκαλύψεις, Roberts, έστρεψε το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του… Και εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε γιατί η Αμερική επισημοποίησε την στήριξη της στην Ελλάδα…
«Υπάρχουν πολύ περισσότερα εδώ. Το ελληνικό ζήτημα δεν αφορά μόνο τα συμφέροντα των πιστωτριών τραπεζών, οι οποίοι αθόρυβα θέλουν να πληρωθούν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που δικαιούνται να λαμβάνουν. Υπάρχει και άλλο έντονο ενδιαφέρον και αφορά το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το συμφέρον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και την τελική κατάληψη όλων των χωρών. Το σύστημα χρησιμοποιεί την ελληνική κρίση για τη δημιουργία δομής εξουσιών ανάλογα με τα συμφέροντα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και συνεχίζει: «Αυτό το γεγονός καθιστά δύσκολο να υπάρξει μια συμφωνία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση για τη βελτίωση των όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα. Γι “αυτό την καθιστά άκαμπτη. Αυτή η ακαμψία δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα να στέλνει το δικό της μήνυμα στην Τρόικα και την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Δεν είμαστε το παιχνίδι σου – θα πάμε να παίξουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.
Θα δούμε αν η ελληνική κυβέρνηση το κάνει αυτό. Υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος να «μπορεί να δολοφονηθεί». Είναι απολύτως εφικτό. Δεν έχω σκεφτεί πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιτρέψουν στη νέα κυβέρνηση και σε οποιαδήποτε υποτελή της να ανέβει και να γίνει ανεξάρτητη από τον έλεγχο της Ουάσιγκτον. Έτσι, οι νέοι υπάλληλοι της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να έχουν ένα «ατύχημα».
Είχαμε αρκετές περιπτώσεις ηγετών μέχρι τώρα σε Λατινική και Νότια Αμερική, οι οποίοι δεν ακολούθησαν τη γραμμή της Ουάσιγκτον και στη συνέχεια πέθαναν μυστηριωδώς. Υπήρξε και μια σειρά από αυτούς που ανατράπηκαν από την CIA μέσω της οργάνωσης πραξικοπημάτων….
Εάν η νέα ελληνική κυβέρνηση μπορέσει να μην καμφθεί και να εμποδίσει τη φοβερή λεηλασία του ελληνικού λαού, δεν είναι απίθανη και η δολοφονία των ηγετικών μελών της. Η Ουάσιγκτων δεν θα επιτρέψει ανεξάρτητες κυβερνήσεις να εγερθούν στην Ευρώπη. Εάν μια ελληνική κυβέρνηση επιτύχει να σταθεί προστάτης του ελληνικού λαού και να τον αντιπροσωπεύσει πραγματικά, η ιδέα μπορεί να απλωθεί στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιρλανδία και στη συνέχεια στην Ανατολική Ευρώπη. Ο έλεγχος πάνω στην Ευρώπη θα ξηλωθεί».
Alan Greenspan
Αναφέρει λοιπόν ο Greenspan: «Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε επίσημα πως η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να έρθει σε μια «καταστροφική σύγκρουση» με τους πιστωτές της και προσβλέπει σε αποδεκτή βελτίωση των παράλογων όρων που επιβάλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου η χώρα να μπορεί να δώσει κάποια ικανοποίηση στους ιδιώτες τραπεζικούς πιστωτές της και να αποφύγει έτσι την κοινωνική, πολιτική και οικονομική αστάθεια. Παρόλα αυτά η προειδοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σαφής: «Καμιά παραχώρηση, καμιά ελάφρυνση. Το πρόγραμμα πρέπει να συνεχίσει ως έχει».

 
Συνεχίζοντας ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος αναφέρεται και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η Ελλάδα διαθέτει σούπερ-πλούσιος δούλους. Αυτή είναι η «Νέα Δημοκρατία». Πρόκειται για αναβίωση της παλαιάς φεουδαρχικής τάξης. Λίγοι σούπερ-πλούσιοι αριστοκράτες και όλοι οι άλλοι δουλοπάροικοι όφειλαν να υποστηρίξουν την άρχουσα τάξη. Η λεηλασία ξεκίνησε στην Ελλάδα έχει εξαπλωθεί στην Ουκρανία, και ποιος ξέρει ποιος είναι ο επόμενος;
Παγκόσμια Κατάρρευση... Καταπέλτης για τον Πλανήτη η Ελληνική Καταστροφή 2
Στη συνέχεια επικαλείται τις δηλώσεις του Paul Craig Roberts και κάνει αναφορά στην παρουσία της Ρωσίας του Βλαντιμιρ Πούτιν
«Υπάρχει η δυνατότητα για την ανάπτυξη μιας άλλης μεγάλης δύναμης, εξαιτίας της ελληνικής κρίσης και την εκλογή της νέας κυβέρνησης. Αυτή θα ξεδιπλωθεί αν οι γερμανικές τράπεζες, οι πιστωτές της Ελλάδας και οι πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρνηθούν να καλύψουν τις νόμιμες ανάγκες της ελληνικής κυβέρνησης. Οι Έλληνες πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν κάτω από τις σκληρές συνθήκες έχουν τεθεί για τη χώρα τους, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα του δημόσιου χρέους τους. Η τρέχουσα συμφωνία, όπως αυτή ισχύει, είναι αφόρητη για τους Έλληνες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αλλά αν οι Γερμανοί δεν συμφωνούν, θα μπορούσατε να δείτε μια συμμαχία μεταξύ των Ελλήνων και των Ρώσων.
Παγκόσμια Κατάρρευση... Καταπέλτης για τον Πλανήτη η Ελληνική Καταστροφή3
Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται: «Οι χώρες που αποτελεί τους BRICS διαθέτουν πλέον τη δική τους τράπεζα που έρχεται να σπάσει το κατεστημένο του ΔΝΤ και είναι έτοιμη να χρηματοδοτήσει με 100 δις δολάρια. Ο Πούτιν βλέπει τώρα πως έχει την ευκαιρία να απομακρύνει τους Έλληνες από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Η τράπεζα BRICS θα παρέμβει και θα βοηθήσει τους Έλληνες με τα προβλήματα εξυπηρέτησης του χρέους τους. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή του ξηλώματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Θα πρέπει να θυμόμαστε τι έκαναν η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία και θα πρέπει να παρακολουθούμε αυτή την κατάσταση με την Ελλάδα πολύ προσεκτικά. Αυτές οι χώρες αντιμετωπίζουν την ίδια απειλητική κατάσταση και ότι εφαρμόζεται ότι και στην Ελλάδα. Έτσι, αν οι χώρες αυτές ενώσουν τις δυνάμεις απέναντι στην Ευρώπη, τα προγράμματα λιτότητας της οποίας δεν βελτιώνουν τις κακουχίες τους, θα στραφούν προς τη Ρωσία, την Κίνα και την Ινδία – των χωρών BRICS. Και τότε θα δείτε μια πλήρη κατάρρευση του συστήματος της ΕΕ. Ενός συστήματος όπου οι τράπεζες φορτώνουν τις χώρες στο χρέος και στη συνέχεια τις στείλουν στο ΔΝΤ για να τους επιβάλει τη λιτότητα».
Παγκόσμια Κατάρρευση... Καταπέλτης για τον Πλανήτη η Ελληνική Καταστροφή4
«Οι πελάτες της Τράπεζας στη συνέχεια αγοράζουν τα περιουσιακά στοιχεία τους με απαράδεκτες συνθήκες. Πρόκειται για μια διαδικασία λεηλασίας. Αυτό είναι ό, τι συνέβη στην Ελλάδα. Συνέβη στην Ιρλανδία. Έτσι, αν οι ευρωπαϊκές χώρες συνειδητοποιούν συγκεντρωτικά πως λεηλατούνται, τότε θα αποδεχθούν την προσφορά του Πούτιν και θα έχουν συμμάχους τους Ρώσους και τους Κινέζους. Η BRICS μπορεί να βοηθήσει εύκολα τους Έλληνες.
Τότε αυτές οι χώρες θα εγκαταλείψουν τη Γερμανία, την Ουάσιγκτον και το ΔΝΤ, οι οποίοι επιβάλλουν όλες τις δυσκολίες τους και, ως εκ τούτου λεηλασία των χωρών τους. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα για την απόλυτη καταστροφή εδώ εάν η Δύση παραμείνει ανόητη και αρκετά αλαζονική ώστε να μην λυγίσει. Αυτό θα σήμαινε το ξήλωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου