Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Εξολοθρεύοντας ένα αρχαίο έθνος.


Το μεγαλύτερο και απόλυτα ασυγχώρητο έγκλημα της Μεταπολίτευσης δεν είναι η αδιάκοπη λεηλασία του εθνικού πλούτου. Δεν είναι η ασυναρτησία, η υποτέλεια, η έλλειψη οράματος. Αυτά με πολλή προσπάθεια διορθώνονται.
Αυτό που σε λίγο καιρό θα καταστεί μη αναστρέψιμο και οριστικό είναι η φυσική εξόντωση του λαού μας. Η υπογεννητικότητα, η οποία απειλεί να στείλει τους Ελληνες στο... χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Η «δημοκρατία», σε άρθρο με τίτλο «Δημογραφικός σεισμός στην Ελλάδα», έγραφε: «Ο πληθυσμός της Ελλάδας γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς εξαιτίας και της οικονομικής ύφεσης, με πρώτα θύματα της νέους ανθρώπους και τις γυναίκες, που έχουν τα υψηλότερα ποσοστά άγχους και κατάθλιψης λόγω της ανεργίας και της έλλειψης ευκαιριών απασχόλησης. [...] Ο δείκτης γονιμότητας για την ομαλή αναπαραγωγή ενός έθνους πρέπει να είναι πάνω από 2,1. Στη χώρα μας κυμαίνεται στο 1,39 και για τις αμιγώς Ελληνίδες υπηκόους ίσως και κάτω από το ένα, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην 199η θέση επί 220 χωρών».
Το σύνολο των μηνυμάτων που περνάει η κυρίαρχη ιδεολογία στους πολίτες είναι ακριβώς εκείνο που χρειάζεται ώστε να αφανιστεί το γένος μας. Αυτά τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα: ιδιοτέλεια, εφήμερη ηδονή, διάλυση των διαπροσωπικών σχέσεων, υλισμός, κατάθλιψη, έλλειψη αισθήματος σταθερότητας και ασφάλειας, συστηματική κατασυκοφάντηση του θεσμού της οικογένειας.
Την κυρίαρχη ιδεολογία καθορίζει η πολιτική τάξη, η οποία διανέμει ρόλους, εύσημα και χρήμα κατά το δοκούν. Οι έχοντες την εξουσία στο κράτος επεκτείνουν την κυριαρχία τους στις συνειδήσεις των ανθρώπων. Τις εκμαυλίζουν και τις σκοτίζουν, με μοναδικό στόχο την παράταση της δικής τους ισχύος επί ενός άβουλου κοπαδιού.
Ενας πληθυσμός γερασμένος, παραδομένος, αποκαρδιωμένος είναι ευκολότερα διαχειρίσιμος από έναν λαό που σφύζει από ζωντάνια και απαιτεί όσα του ανήκουν και του αξίζουν.
Για το ζήτημα της υπογεννητικότητας ουδέν σοβαρό σχέδιο αντιμετώπισης έχουν ακούσει οι Ελληνες από τους καθ’ ύλην αρμοδίους. Μόνο γενικόλογα φληναφήματα και αόριστες υποσχέσεις.
Ως γνωστόν, η ανοχή στο έγκλημα συνιστά συνενοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου