Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Λύθηκαν τα μεγαλύτερα μυστήρια.Η έκρηξη στη Τουγκούσκα και η αποστολή στη σελήνη.


images

Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για τα δύο αυτά περιστατικά από συνωμοσιολόγους ολκής για το τι έγινε στη Τουγκούσκα και το αν πήγαμε ή όχι τελικά στη σελήνη.
Τουγκούσκα 1908.
Μια περίεργη έκρηξη πάνω από ένα δάσος στη Σιβηρία ισοπεδώνει μια τεράστια έκταση,ήταν κομήτης;Ήταν αστεροειδής;Ήταν δοκιμή πυρηνικής βόμβας;Ήταν πείραμα του Τέσλα;Ήταν ΑΤΙΑ;Ήταν πουλί;Ήταν αεροπλάνο;Ήταν ο Σούπερμαν;;;
Τρελάθηκαν οι συνωμοσιολόγοι με αυτό το φαινόμενο αλλά σε αυτό που έδωσαν ρέστα ήταν η προσελήνωση,η κατά την φαντασία τους σκηνοθετημένη και μιας που όλες οι θεωρίες περί σκηνοθεσίας έπεσαν στο κενό μια νέα συνωμοσιολογική θεωρία εμφανίστηκε την δεκαετία του ΄90 και εμπλέκει τις ζώνες βαν άλεν λέγοντας πως ήταν αδύνατο να περάσουν μέσα από αυτές για να πάνε τελικά στη σελήνη εξαιτίας της πολύ υψηλής ακτινοβολίας.
Οι συνωμοσιολόγοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε κοινό που στο μυαλό του έχει την ακτινοβολία από την πυρηνική βόμβα της χιροσίμα και δεν λαμβάνουν υπόψιν πως οι ζώνες βαν άλεν έχουν και λεπτότερα στρώματα από όπου μπορείς να περάσεις κάτι που γνώριζαν οι πλοηγοί και οι μηχανικοί της NASA εκτός και αν εκεί στη NASA δεν είναι τόσο έξυπνοι και οι συνωμοσιολόγοι (αποτυχημένοι τερματοφύλακες-πωλητές βιβλίων όπως για παράδειγμα ο David Icke) γνωρίζουν περισσότερα από αυτούς.
Εδώ όμως όπως είπαμε στον τίτλο λύσαμε τα δύο αυτά μυστήρια τα οποία συνδέονται,ναι συνδέονται μεταξύ τους!!!!
Τι έπεσε στη Τουγκούσκα.
Αυτό που έπεσε στη Τουγκούσκα ήταν το διαστημόπλοιο της αποστολής Αpollo 11 στο οποίο επέβαιναν ο Νηλ Άρμστρονγκ,ο Μπαζ Ωλντριν και ο Μάικλ Κόλλινς.
Πως συνέβη;
Οι πλοηγοί ήταν ηλίθιοι τελικά και δεν πέρασαν μέσα από το λεπτότερο στρώμα των ζωνών βαν άλεν αλλά από τα στρώματα με την υψηλότερη ακτινοβολία με αποτέλεσμα το διαστημόπλοιο να εκραγεί,την ώρα της έκρηξης πέρασε μέσα από ένα σπάσιμο στο χωροχρονικό συνεχές και γύρισε πίσω στο χρόνο στο 1908 και λόγο της φοράς της πτώσης πάνω από την Τουγκούσκα όπου και εξαΰλώθηκε με την είσοδο του στην ατμόσφαιρα.
Πως αντέδρασε η NASA.
Το να παραδεχτούν την αποτυχία της αποστολής θα ήταν πλήγμα στο γόητρο των Αμερικανών,έτσι σκηνοθέτησαν την προσελήνωση όπου ηθοποιοί-σωσίες ενσάρκωσαν τους Άρμστρονγκ,Ωλντριν και Κόλλινς.
Υπάρχει όμως και μια δολοφονία με οικονομικές προεκτάσεις η οποία έχει προκαλέσει σάλο με όσα έχουν ακουστεί και που συνδέεται με τα περιστατικά αυτά.
Πίσω στο 1963
Έξι μόλις χρόνια πριν την περιβόητη αποστολή στη σελήνη ο πρόεδρος Τζων Κένεντι δολοφονείται από τον Όσβαλντ.
Τι όπλισε το χέρι του δολοφόνου;
Ο πρόεδρος Κένεντι γνώριζε πως ήταν αδύνατο να περάσουν τις ζώνες βαν άλεν,η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έδινε δάνεια στη NASA με πολύ υψηλά επιτόκια και δεν ήθελε για κανένα λόγο να αποκαλύψει ο Κένεντι την αλήθεια στη NASA για τις αδιαπέραστες ζώνες βαν άλεν για ευνόητους λόγους,όσο περισσότερα χρήματα δάνειζε στη NASA θα τα εισέπραττε στο πολλαπλάσιο βάση των υψηλών επιτοκίων που είχαν τα δάνεια που έπαιρνε η NASA.Ο πρόεδρος λοιπόν έπρεπε να βγει από την μέση.
Αυτά λοιπόν συνέβησαν και για να δανειστώ τον παραλογισμό των συνωμοσιολόγων οι οποίοι νομίζουν πως όσοι δεν ασπάζονται τις αναπόδεικτες θεωρίες τους είναι και αυτοί που πρέπει να αποδεικνύουν…..
Προκαλώ λοιπόν τον οποιοδήποτε συνωμοσιολόγο να αποδείξει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα.                                                                                                              *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου