Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Βραβείο υποκρισίας σε Σαμαρά και ηγέτες ΕΕ----*****E*****Με… σημαία το Παρίσι! Κάλυψη το Μακελειό για το αποτρόπαιο σκάνδαλο που συμβαίνει τώρα κάτω από τη μύτη σου…βιντεο--->

Η παρουσία των ηγετών της ιμπεριαλιστικής ΕΕ, των ΗΠΑ, της Ουκρανίας, του Ισραήλ κλπ στη σημερινή διαδήλωση στο Παρίσι ενάντια στην τρομοκρατία διεκδικεί βραβείο υποκρισίας και κυνισμού. Κανένα φυσικά δεν καθησυχάζει η «ενότητα» που υπόσχονται, γιατί θα στραφούν ενωμένοι ενάντια στους λαούς και τις ελευθερίες τους. Οι ίδιοι ηγέτες που ενορχηστρώνουν βίαιες πολεμικές επεμβάσεις σπέρνοντας το θάνατο στις μουσουλμανικές και αραβικές χώρες, αυτοί που τσακίζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των λαών της Ευρώπης ανεξαρτήτως θρησκείας, σήμερα δηλώνουν πολέμιοι της τρομοκρατίας που οι ίδιοι εξέθρεψαν άμεσα ή έμμεσα. Αυτοί είναι που μεθόδευσαν τη δημιουργία του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών τους για τη Μ. Ανατολή και την Αν. Μεσόγειο. Ενώ είναι οι ίδιοι που εξώθησαν χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους προς αυτό με την πολιτική τους, σήμερα εμφανίζονται δήθεν σοκαρισμένοι από τα αποτελέσματα της πολιτικής των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ και των συνενόχων τους.
Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Σαμαράς, που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί χυδαία τη σφαγή στο Παρίσι για νομιμοποιήσει την αντιμεταναστευτική ακροδεξιά πολιτική του. Σήμερα δηλώνει και αυτός «είμαστε Charlie Hebdo». Όπως υπογραμμίζει ο σκιτσογράφος του περιοδικού Βίλεμ, «θα κάνουμε εμετό σε εκείνους που ξαφνικά δηλώνουν ότι είναι φίλοι μας».
Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να διαχωριστεί από το θέατρο των ιμπεριαλιστών ηγετών, απλά έρχεται να θυμίσει ότι έχει εγκαταλείψει ακόμα και φραστικά κάθε λογική σύγκρουσης με αυτό που ονομάζει «ευρωπαϊκό πλαίσιο» ενόψει επώδυνων για το λαό συμβιβασμών με την Τρόικα ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ.
Πόσο στοίχισαν τα ταξιδάκια στο Παρίσι
Τι ήθελαν, άραγε, να μας δείξουν όλοι αυτοί οι ηγέτες, από την Μέρκελ μέχρι τον ακροδεξιό Νετανιάχου, αλλά και το δικό μας Σαμαρά, που βρέθηκαν χθες στο Παρίσι, «στην κεφαλή» της, πράγματι μεγαλειώδους, πορείας κατά της τρομοκρατίας των τζιχαντιστών;
Κατ` αρχάς, θα μπορούσαμε να δεχθούμε ως ειλικρινή την επίδειξη ευαισθησίας, αν οι άνθρωποι αυτοί, που αποτελούν την «ηγεσία του πλανήτη», ζητούσαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ, για τις πολιτικές τους, που τροφοδοτούν και την ισλαμική τρομοκρατία, είτε με τις πολεμικές τους εκστρατείες, στις περιοχές όπου κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο, αλλά και με τις βάρβαρες πολιτικές λιτότητες, στις ίδιες τις χώρες τους.

Πόσο στοίχισαν τα ταξιδάκια στο Παρίσι

Έστω κι έτσι, όμως, θα δεχόμασταν αυτή την επίδειξη ευαισθησίας και συμπαράστασης, στα αθώα θύματα, αν όλοι αυτοί οι μοιραίοι και άβουλοι ηγέτες, πλήρωναν απ` την τσέπη τους, τα έξοδα του «ταξιδιού-εξπρές» στη γαλλική πρωτεύουσα. Όλοι τους, όμως, απ` όσο ξέρουμε, χρησιμοποίησαν τα κρατικά τους αεροσκάφη, χρεώνοντας τα έξοδα του μονοήμερου αλε-ρετούρ, στους ατυχείς φορολογούμενους, των χωρών.
Δε νιώθουν, άραγε, την υποχρέωση, να δώσουν, έστω εκ των υστέρων, λογαριασμό στους «υπηκόους» τους, πόσο τους κόστισε η «επίδειξη ευαισθησίας» των ηγετών τους;  Με τα λεφτά των άλλων, ξέρουμε κι εμείς να κάνουμε τους φιλάνθρωπους κι ευαίσθητους. Από τους ηγέτες μας, όμως, δεν περιμένουμε να παριστάνουν τους ευαίσθητους, με τα δικά μας τα λεφτά.
Τους ψηφίζουμε και τους κάνουμε... μεγάλους και τρανούς, όχι για να σουλατσάρουν στις διάφορες πρωτεύουσες, μετέχοντας σε πορείες, αλλά για να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών μας. Η καλύτερη υπηρεσία, άλλωστε, που θα είχαν να προσφέρουν και στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, θα ήταν η άσκηση πολιτικών, που θα καταπολεμούσαν ή θα απέτρεπαν τη φτώχεια.
Θα ήταν πολύ καλύτερα για τους λαούς, αν οι ηγέτες τους, αντί για μια υποκριτική «παράσταση ενότητας», που κράτησε λίγες ώρες, εργάζονταν συστηματικά και αδιάκοπα, για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, στον οποίο οι πολίτες όλης της γης, θα ζούσαν ειρηνικά και θα απολάμβαναν τον πλούτο, που παράγουν οι χώρες τους.
Αντί γι` αυτό, όμως, οι ηγέτες, που χθες παρίσταναν τους «θλιμμένους», δε διστάζουν, ακόμη και να βομβαρδίζουν γυναικόπαιδα και ανυπεράσπιστους πολίτες, προκειμένου να «βάλουν χέρι» στα πετρέλαιά τους. Είναι αυτές οι στυγερές, εν ψυχρώ  δολοφονίες, που «οπλίζουν» το χέρι των τρομοκρατών.
Αντί, λοιπόν, για «κροκοδείλια» δάκρυα, ας συναισθανθούν οι «ηγέτες του πλανήτη», ότι είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι για το αίμα αθώων και ας αλλάξουν, έστω τώρα, γραμμή πλεύσης, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της βίας, τον τερματισμό των πολέμων και την εξάλειψη της φτώχειας. Ετσι, μόνο, θα καταπολεμηθεί και η τρομοκρατία και όχι με πορείες και υποκριτικές εκδηλώσεις ευαισθησίας.                  

Με… σημαία το Παρίσι! Κάλυψη το Μακελειό για το αποτρόπαιο σκάνδαλο που συμβαίνει τώρα κάτω από τη μύτη σου…βιντεο--->

παρισιΤα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν στρέψει την απόλυτη προσοχή τους σε όλα όσα συμβαίνουν στο Παρίσι..

Τι πως που, προσπαθώντας να πείσουν την κοινή γνώμη πως αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμου… Κι όμως, παρά τη σοβαρότητα του αλλά και με ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι στημένο το όλο δραματικό γεγονός, δεν αποτελεί την πιο σημαντική είδηση…

AFP E FACES 12 CLINTONS GOVERNMENT USA NY

Τα ΜΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν και να καλύψουν την πολύ σοβαρή υπόθεση παιδοφιλίας με πρωταγωνιστές τον Μπιλ Κλίντον και τον Πρίγκιπα Andrew της Βρετανίας. Το μακελειό στο Παρίσι έχει γίνει σημαία των μεγάλων καναλιών ανά τον κόσμο για να κρυφτεί κάτω από το χαλί αυτό που η Ελίτ δεν θέλει να μάθει ο κόσμος… Πως οι άρχοντες της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτοί που κυβερνούν, είναι οι μεγαλύτεροι ανώμαλοι του πλανήτη. Το σκάνδαλο παιδοφιλίας πρέπει να καλυφθεί για να συνεχίσει ο κόσμος να πιστεύει τους «καλούς» πολιτικούς που τον κυβερνούν…

Δείτε το βίντεο για να λάβετε όλες τις απαντήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου