Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μόνο προς Έλληνες Εθνικούς ή όποιος αλλιώς προσδιορίζεστε.


"ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ"

Μόνο προς Έλληνες Εθνικούς ή όποιος αλλιώς προσδιορίζεστε.
(παράκληση το παρακάτω άρθρο μου αφορά μόνο άτομα με Ελληνική θρησκεία ή Ελληνική (αρχαία) αγωγή ποτέ δεν διέγραψα κανένα σχόλια σε κανένα αρθρο μου ούτε και αφαίρεσα τον λόγο σε κανέναν όμως αυτή την στιγμή απευθύνομαι μόνο στους φίλους μου όπου ανήκουν στον Ελληνοκεντρικό χώρο, σεβαστείτε την επιθυμία μου και μην μπείτε ούτε καν στον κόπο να το διαβάσετε διότι ούτε θα καταλάβετε περί τίνος επρόκειτο και θα βγάλετε λάθος συμπεράσματα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αδέρφια μου, αίμα μου και ζωή μου, αδέρφια σε όλη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο επαγρυπνήστε.
Διάβασε αυτά που έχω να σου γράψω είναι ότι πιο σπουδαίο μέχρι σήμερα κέρδισα και το μοιράζομαι με εκείνους που πραγματικά άνοιξαν τα μάτια τους και αφυπνίστηκαν απο το αιώνιο ψεύτικο νανούρισμα.
Τόσο καιρό γράφω για διάφορα θέματα αλλά πλέον αποφεύγω να ασχοληθώ με τα δικά μας θέματα τα πιο σοβαρά τα πλέον ιερά και αναγκαία, η ανάγκη σήμερα με έσπρωξε να σας γράψω γιατί οι καιροί ειναι δύσκολοι αλλά ποτέ δεν ήταν ευνοϊκότεροι για να έρθει η μέρα όπου θα αναστηλωθεί το αιώνιο Ελληνικό πνεύμα.
Η ανάγκη διότι πλέον η βλακεία έγινε μόδα και η ηλιθιότητα τρόπος ζωής.
Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του φυσικά αλλά πλέον φτάσαμε στο σημείο ο καθένας να θεωρεί το ατομικό του συμπέρασμα αλήθεια και να το υπερασπίζεται σθεναρά ως η μόνη αλήθεια η μόνη λύση. Φτάσαμε στο σημείο ο καθένας να έχει φτιάξει μια ατομική δική του θρησκεία με ότι συνεπάγεται αυτό και αν ο άλλος δεν συμφωνεί με αυτό να πολεμιέται σαν εχθρός, με συνέπεια ο πραγματικός εχθρός να γελά με την κατάντια μας.
Κάποτε σας έλεγα να ενωθούμε να γίνουμε ένα, να διεκδικήσουμε σαν μια γροθιά τα δικαιώματα ενός ιερού και δίκαιου αγώνα, με τον καιρό όμως και ενώ καθημερινά αυξανόμασταν γίναμε ακόμα περισσότερα κομμάτια, παράγαμε ακόμα περισσότερες πάρα-ιδεολογίες και εν τέλει καταντήσαμε να πολεμούμε μεταξύ μας, σας είχα πει να μην αναλωθείτε σε κομματικές διαμάχες και ούτε να συμμετάσχετε σε κόμματα. Το κάνατε σχεδόν όλοι και παρολίγον να γίνω ένας απο εσάς και εγώ.
Προσπάθησα να τα αφήσω όλα πίσω μα ποτέ δεν θα καταφέρω να ξεχάσω όλο αυτό τον πόνο που προκαλεί η μνημοσύνη...
Σε όλο τον καιρό που εσείς οργανώνατε στρατόπεδα ή συμμαχίες κρύφτηκα και καταβυθίστηκα στον εσωτερικό μου βούρκο και κούρνιασα στην αγκαλιά της λήθης, προσπάθησα να μείνω μέχρι εκεί που έφτασα την γνώση μου και να μην χρειαστεί να παλέψω άλλο για έναν αγώνα ιερό μα συνάμα χαμένο στην γενιά μου.
Όμως στης λήθης τα σκαλοπάτια και στου ρομαντικού σκότους την αγκαλιά όσο και αν σας φαίνεται περίεργο έγινε το αντίθετο απο αυτό που περίμενα, όχι απλά δεν έβλεπα πράγμα που ποθούσα μα ενα τρίτο μάτι άνοιξε, εκείνο το μάτι που αναπολούσαν και εκθείαζαν οι σοφοί πρόγονοί μας και όσο προσπαθούσα να το παλέψω σε μια στιγμή συνέβη κάτι τόσο ωραίο, τόσο αγνό κάτι που δεν περιγράφετε με λόγια, σε μια στιγμή απο τον βούρκο βρέθηκα ψηλά στον ουρανό τόσο ψηλά που τα στρατόπεδα σας και οι συμμαχίες σας, τα κόμματα σας και όλο το σύστημα φαινόταν τόσο μικρό και ασήμαντο, φαινόταν όχι απλά ασήμαντο αλλά και σκάρτο σε χίλιες μεριές...Τότε είδα για πρώτη μου φορά την ασχήμια της πραγματικότητας.
Έμαθα να πετώ σε εκείνον τον ουρανό και πλέον ξέρω τι μπορεί να γίνει και τι πρέπει να γίνει, μα ξέρω πλέον πως ακόμα και σε εκείνα που θεωρούσα αδέρφια κρύβονται πολλοί από τους "σκοτεινούς"....
Πλέον αυτό που κάποτε σας βροντοφώναξα για ένωση δεν έχει σημασία γιατί δεν θα αφήσουν να γίνει και δεν θέλουν και δεν μπορούμε ακόμα, δεν μπορούμε να το καταφέρουμε αν δεν μάθουμε πρώτα να θαυμάζουμε ήρωες πριν θαυμάσουμε τον εαυτό μας. Πρώτα να μάθουμε να γνωρίζουμε τα αδέρφια μας χωρίς να χρειαστεί να τους μιλήσουμε είτε να τους δούμε φυσιογνωμικά αλλά να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο να νιώθουμε το φως που τους περιβάλει... Να μπορούμε να δούμε τον άλλο με κλειστά τα ματια!
Αυτά σας τα λέω και σας κουράζω με ολόκληρο κείμενο γιατί έρχεται η ώρα που είτε θα φωτίσουμε όλο τον πλανήτη Γη είτε θα χάσουμε την ευκαιρία και θα χαθούμε επ΄αόριστον....
Αδράξτε την ευκαιρία διότι μπορεί να είναι και η τελευταία.
Σας υπόσχομαι πως όλοι όσοι μπορείτε θα θυμηθείτε το πριν μόνο που δεν θα ξέρετε το μετά διότι το μετά είναι στο χέρι σας.
Και αν αυτο το "μετά" δεν στηριχθεί σε βάσεις σωστές και ιερές τότε η λήθη θα είναι για πάντα.
Πολεμήστε με κάθε μέσον αυτό που σας λέει το είναι σας οτι πρέπει να πολεμηθεί και αποφύγετε να πολεμήσετε κάποιον που η συνείδησή σας δεν το επιτρέπει, κάποιον απο εκείνους που κατα το παρελθόν παλέψατε για τα ίδια ιδανικά.
Βάλτε την καλύτερη απο τις μάσκες σας και τρυπώστε σε κάθε κτήριο του εχθρού, βάλτε τις μάσκες σας και κρυφτείτε πίσω απο αυτές διότι για μερικούς ο αγώνας πρέπει να γίνει με τα ίδια μέσα που εκείνοι κάποτε κατέστρεψαν και αφάνισαν το ιερότερο απο όλα πνεύμα.
Βάλτε σήμερα τις μάσκες για να τις πετάξουμε αύριο μια και καλή.
Θυμηθείτε με όπιο μέσο και με ότι χρειαστεί, μην ψάχνετε για ηγέτη διότι ο ηγέτης είναι το σύνολο απο εσάς, μην αναλώνεστε σε κόμματα και ομάδες εκτός και αν εισχωρήσετε σε αυτά με την μάσκα...
Μην περιμένετε κανέναν Θεό και καμία ανώτερη δύναμη η βοήθεια δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει, βοηθήστε τον δαίμων εαυτό σας και όταν προσπαθεί να θυμηθεί μην καταπνίγεται το συναίσθημα σας.
Δεν θα γράψω τίποτα άλλο διότι κατα βάση το κείμενό μου απευθύνετε μόνο σε εκείνους που μπορούν να το καταλάβουν και εφόσον υπάρξουν εκείνοι που με κατανοούν να επικοινωνήσουν μαζί μου σύντομα.
Έρρωσθε και ευδαιμονείτε, Διογένης Κορίνθιος.

ΠΈΜΠΤΗ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2015

"ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ".Είναι ΝΟΜΟΣ:*****E*****

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:                                                                                                        "ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΔΟΡΑΤΑ ΦΩΤΟΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ". Τοις εγρηγορόσιν ένα και κοινόν κόσμον είναι, των δε κοιμωμένων έκαστος εις ίδιον αποστρέφεσθαι
(Για τους ξύπνιους υπάρχει ένας και ο ίδιος κόσμος,             
ενώ οι κοιμισμένοι στρέφονται ο καθένας σε ένα δικό του, υποκειμενικό κόσμο). ΛΙΓΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ                                                                                                                   *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε***** *****Ε*****                                                                                                     ΩΣ ΕΨΙΛΟΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΖΗΤΗΣΑΜΕ,ΔΟΞΑ,ΕΞΟΥΣΙΑ,ΧΡΗΜΑ,
ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ...ΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ,ΜΑΣΟΝΟΙ,ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ,ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ,Κ.Τ.Λ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ,ΦΡΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΓΕΝΗ. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΛ ΛΗΝΩΝ.ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΓΝΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ<<ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥ Κ.Τ.>> ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΒΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΕΤΕ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΤΩΝ.>>ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΩΣ.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΜΑΧΗΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΑΣΤΕ<<ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ>>.ΟΙ ΑΡΧΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΗΚΑ ΣΑΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΥΙΟΣ ,ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Υπάρχουν δύο ΕΛΛΑΔΕΣ. Υπάρχουν πολλοί Κόσμοι... Εδώ σήμερα θα δούμε ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το κείμενο για τους ανυποψίαστους και τους εφησυχασμένους είναι αυστηρώς ακατάλληλο και ας μη το διαβάσουν καλλίτερα.Η Ελλάδα σήμερα, όπως και ολόκληρος ο Κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό που μας έχει επιβληθεί, να φαίνεται.
Μια καθαρή υποβολή και παραποίηση της πραγματικότητας. Το Matrix σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται πως κυβερνά παντοδύναμο και ισχυρό, ενώ πνέει τα λοίσθια. Οι ηγέτες του και ηγέτες της Ελλάδας του Μάτριξ, τυφλά όργανα υποταγής, δούλοι σε συμφέροντα εξωγενών παραγόντων, προωθούν το σχέδιο Παγκοσμιοποίησης και ολοκληρωτικής υποταγής στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ, που δεν είναι και τόσο νέα.
Δέκα και τρεις οικεγένειες, ελέγχουν ολόκληρο τον Πλανήτη (τόσες και στην Ελλάδα με τα παρακλάδια τους) και ήρθε η συμφωνημένη ώρα της παράδοσης. Στο γεγονός αυτό αντιδρούν σπασμωδικά και ανεξέλεγκτα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια επιβολής και επίδειξης ισχύος. Ξέρουν τι τους περιμένει. Θα παίξουν το τελευταίο τους "χαρτί".
Αυτοί γνωρίζουν. Γνωρίζουμε όμως κι ΕΜΕΙΣ. Το άθλιο κατασκεύασμα που βλέπετε σήμερα δεν είναι ΕΛΛΑΔΑ. Είναι η εικόνα που προβάλλουν στην "οθόνη" μας.Δεν είναι η ΓΑΙΑ, είναι ο εφιάλτης τους. Κόψτε όλες τις συνδέσεις σας με το ΜΑΤΡΙΞ και θα αρχίσετε να συνέρχεστε σιγά σιγά. Από πειθήνιοι δούλοι, το πρώτο πράγμα που θα σας συμβεί είναι ο αγέρας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η μόνιμη ΟΡΑΣΗ παντός "ορατού τε αοράτου".
Στους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ απευθύνομαι. Στους "τρελούς", όπως τους αποκαλεί το MARTIX και τα media του. Πώς θα τους αναγνωρίσετε; Μα σας είπα. Ενώ είναι λουσμένοι στο ΦΩΣ, η εικόνα τους προβάλλει θολή και ανάστροφη. Είναι οι "εχθροί" του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ένα Σύστημα που κατάπιε, κάθε έννοια Ελευθερίας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Στα δικά μας τώρα. Η συνταγή του "κυβερνητικού αυνανισνμού" σεπλήρη έξαρση στα ταχυφαγεία, στα πρωινάδικα, στα δελτία ειδήσων. Η Ελλάδα του Αυνανισμού και του Μάτριξ, η Ελλάδα της εξαθλίωσης και της πλασματικής υπερχρέωσης, ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ως το πρώτο Παγκόσμιο πειραματόζωο. Αν η δύναμη επιβολής του Σχεδίου πετύχει εδώ, σειρά έχει ΟΛΗ η ΕΥΡΩΠΗ και μετά ολόκληρος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
Δεν μας επέλεξαν τυχαία.
Το πρόγραμμα δούλευε χρόνια και δούλεψε αποτελεσματικά, αφού μας έφερε στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Εκείνο που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , είναι η έκβαση και αυτό περιμένουν κι αυτοί με ΑΓΩΝΙΑ.
Δεν μας επέλεξαν ως τον 'αδύναμο κρίκο" όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. Μας επέλεξαν ως τον ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΟ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ. Αν καταρρεύσουμε εμείς και η ΧΩΡΑ μας, οι υπόλοιποι θα είναι παιχνιδάκι.
Η ΕΛΛΑΔΑ επιλέχτηκε ως η ΠΑΤΡΙΔΑ και ΜΗΤΕΡΑ του ΦΩΤΟΣ. Πέρα από τη Χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, που γεννήθηκε με προορισμό να ΖΗΣΕΙ και να μεγαλουργήσει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, πέρα από την ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στην ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ του τόπου της, τα ενεργειακά της πεδία και τις ΖΩΣΕΣ της ΠΥΛΕΣ (ίδε όπου ενεργειακή Πύλη και Αμερικάνικη Βάση), πέρα από τα ΜΝΗΜΕΙΑ ΦΩΤΟΣ όπου ο Κόσμος φωτίστηκε, εκείνο που δεν ανέχονται είναι: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
 ΟΙ πολεμιστές πήραν τα μηνύματα ενεργοποίησης. Μέχρι πριν δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιοι. Δεν ήταν τίποτε το ξεχωριστό, τίποτε το ιδιαίτερο. Το ΦΩΣ, τους είχε καλά κρύψει στο απυρόβλητο, μακριά από κάθε δημοσιότητα και ΦΘΟΡΑ. Τώρα βαδίζουν στο δρόμο της πραγμάτωσης. Πολλοί απ΄αυτούς "είδαν" τον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ να λάμπει στο στερέωμα της νύχτας που βασίλευε και βασιλεύει.Από τη μια το φεγγάρι χλωμό, από την άλλη ένας τεράστιος πύρινος και φλεγόμενος ΗΛΙΟΣ που έκανε τη νύχτα μέρα. Στην αρχή τρόμαξαν. Η "ανθρώπινη" λογική τους διαταράχτηκε στιγμιαία, υπό του φόβου του MARTIX. Αμέσως μετά οι ΑΚΤΙΝΕΣ διαπέρασαν το ολόγραμμα της ύπαρξής τους. Δεν ήταν πλέον άνθρωποι. Ήταν ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.
Οι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ δεν έχουν συμβατικά όπλα, είναι μη συμβατοί με την κοινή και μαζική σκέψη του MARTIX. Ο εγκέφαλός τους παρέμεινε ανέγγιχτος και πεντακάθαρος, λες από άλλη ΕΠΟΧΗ, από άλλο Πλανήτη. Δεν πιστεύουν σε διαδηλώσεις, σε συρράξεις, σε πραξικοπήματα, σε επαναστάσεις με σπαθιά και κουμπούρια. Αυτές οι πραχτικές είναι παλαιάς τεχνολογίας. Ένα απλό "παράδειμα": Το χταπόδι δεν έχει ΑΙΜΑ. Δεν το πυροβολείς. Το καμακώνεις με το "Καμάκι του ΉΛΙΟΥ". Μετά το χτυπάς κάτω 40 φορές και το εξαγνίζεις, πριν το παραδώσεις στη ΓΑΙΑ και τα πλάσματά της ως τροφή. Προϋπόθεση είναι να έχει την ικανότητα ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, να δει κάτω από τις αρπακτικές βεντούζες απομύζησης του ανθρώπινου χυμού, το πρασινωπό οξύ που κυλά στα πλοκάμια τους, πριν το χέρι του υψωθεί και το διαπεράσει ακαριαία. Πριν το φωτισμένο του ξίφος αφαιρέσει την απόκοσμη κιτρινωπή λάμψη στα ερπετοειδή τους σχιστά και παγωμένα μάτια.Αυτό τους περιμένει και το γνωρίζουν πολύ καλά.
H τελική μέρα και ώρα αναμέτρησης ΗΛΘΕ. Είναι ΕΔΩ. Πάντα ήταν, απλά αυτός ο τρόπος μέτρησης του Φωτός και της ταχύτητάς του, είχαν καλυφθεί. Λέξεις κλειδιά: ΦΩΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ,ΔΕΛΦΟΙ,ΕΝΩΣΙΣ. Η δια του ΦΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ και ΣΥΝΔΕΣΗ με τις αρχαίες μας "αναμνήσεις" είναι μία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Ελληνοπρεπής και απαραίτητη.
To Martrix απαιτεί υπακοή, συμμόρφωση, υποταγή και δουλικότητα, ενώ είμαστε πάνω στο δρόμο του και στο χείλος της καταστροφής του. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δείχνουν την εναλλακτική. Αποκαλύπτουν πως ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ένα πλάσμα ΦΩΤΕΙΝΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ που επιλέγει το σκοπό της ΥΠΑΡΞΗΣ του και τον κάνει ΣΚΟΠΟ της ζωής του,υπηρετώντας το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ και το ΦΩΣ, από το οποίο είναι φτιαγμένος. Σταθεροί και αμετακίνητοι βαδίζουν στην πραγμάτωση του ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ τους.
Η επίκλησή τους, ΔΥΝΑΤΗ ΙΑΧΗ από άκρη σ΄άκρη στον ΙΕΡΟ μας ΤΟΠΟ: "ΊΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ". Η απάντηση είναι ήδη ορατή από το MATRIX. Παραλυμένοι παρακολουθούν με τα ηλεκτρονικά τηλεσκόπιά τους, τον καθ΄οδόν ΣΤΟΛΟ που εισέβαλλε στο Γαλαξία μας υπο μορφή ΠΛΕΙΑΔΩΝ. Ήρθε η ΩΡΑ αδέρφια ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ να κατοικήσει πάλι στους ΔΕΛΦΟΥΣ ο ΑΠΟΛΛΩΝ. Οι περικαλλείς αρχαίοι Ναοί μας, θα λάμψουν στο ΦΩΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα εξυψωθούν στα "αιθερικά τους πεδία" με τις απαράμιλλης δυναμικής παλμοδονήσεις της ΘΕΙΑΣ τους καταγωγής και συγγένειας. Το επαίσχυντο "πείραμα" θα αποτύχει παταγωδώς, οι ώρες του MATRIX είναι μετρημένες πλέον.
Η ΑΓΑΠΗ, ως Συμπαντικη Δυναμοενέργεια περικλείοντας την Ανθρώπινη ύπαρξη, είναι Η ΜΟΝΗ που ΔΕΝ ανιχνεύεται, δεν αναγνωρίζεται από το MATRIX, διότι τους είναι ΑΓΝΩΣΤΗ, ενώ αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ασπίδα προστασίας από κάθε ενδεχόμενη απειλή, από ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ, η ΑΓΑΠΗ, οι Συμπαντικοί και διαχρονικοί της ΝΟΜΟΙ είναι ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ της ΔΡΟΜΟΣ. Μείνετε εκεί.                                                                                                                                                                             *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου