Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Γ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ…(βιντεο)

«Σε περίπτωση μετενσάρκωσης μου θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός έτσι ώστε να συνεισφέρω κάτι στην λύση του ανθρωπινου υπερπληθυσμου» – ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ
Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι, από όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, εντελώς εκτός ελέγχου.
Τα σχέδια είναι τώρα σε εξέλιξη και υλοποιούνται από την Ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Σκοπός τους τα 6 – 7.000.000.000 άνθρωποι του πλανήτη να μειωθούν σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο μεταξύ 500 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων.
Υπάρχουν πολλά μέσα και μέθοδοι μείωσης του πληθυσμού σήμερα, με τους πρωταρχικούς να είναι τρεις. Μη βιώσιμη / εκμεταλλευτική διεθνή ανάπτυξη, η οποία οδηγεί σε μαζική πείνα (τουλάχιστον 40 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως), η υπόθαλψη του πολέμου (το μίσος και οι στρατιωτικές προμήθειες σε όλα τα έθνη που οδηγούν σε εκατομμύρια θανάτους σε όλο τον κόσμο) και τελικά η δημιουργία και εξάπλωση των μολυσματικών ασθενειών που οδηγούν σε παγκόσμια πανδημία, πανούκλα και λοιμούς σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα.
Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν συσσώρευση και χρήση πυρηνικών, χημικών και βιολογικών παραγόντων, τα όπλα και τον πόλεμο, τη δηλητηρίαση και τη μόλυνση της τροφής και του νερού του πλανήτη, την εισαγωγή και τη χρήση των θανάσιμων φαρμακευτικών ναρκωτικών στην κοινωνία, τροποποίησης του καιρού και την ενεργοποίηση των σεισμών, ηφαιστειακές εκρήξεις και τα τσουνάμι μέσω ηλεκτρομαγνητικών ψυχοτρόπων όπλωμ τόσο στη Γη και στο διάστημα.
Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας η οποία περιορίζει την αύξηση του πληθυσμού και η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού του AIDS, η αναγκαστική στείρωση σε χώρες όπως η Κίνα, οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί, η άμβλωση, η ευθανασία, κλπ …
ο θάνατος, και η διαχείριση του ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, έχει γίνει η κεντρική οργανωτική αρχή του 21ου αιώνα!!!
Και η διεθνής εκστρατεία για την εξάλειψη των «άχρηστων παράσιτων» (σύμφωνα με τη Λέσχη της Ρώμης), εξ ονόματος της προνομιακής άρχουσας ελίτ του πλανήτη, γίνεται ολοένα και πιο αδηφάγα αφού το παγκόσμιο επίπεδο πληθυσμού συνεχίζει να αυξάνεται.
Για την εφαρμογή της «τελικής λύσης» της να… εξαφανίσει 4-5000000000 άνθρωπους από τη Γη, η παγκόσμια ελίτ θα αξιοποιήσει αναμφίβολα τις νέες αναδυόμενες βιομηχανίες βιοτεχνολογίας και νανοτεχνολογίας για να δημιουργήσει έναν σούπερ ιό, ένα «βιο-όπλο» για ένα παγκόσμιο «Kill-off», μια πανδημία της οποίας μόνο αυτή θα έχει την θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου