Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθησαν Τούρκοι παραστρατιωτοί στην Πλατεία Συντάγματος.Στην Πλατεία Συντάγματος εντοπίστηκαν και οι τελευταίοι τέσσερις Τούρκοι της "Επιτροπής Ταλάτ Πασά" που κατάφεραν να διαφύγουν των ελέγχων τα προηγούμενα 24ωρα, μέσω περιφερειακών αεροδρομίων

Τέλος δόθηκε στην προσπάθεια να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και μάλιστα μέσα στην χώρα μας, σε ομάδα Τούρκων παραστρατιωτικών της διαβόητης εξτρεμιστικής «Επιτροπής Ταλάτ Πασά» και «Γκρίζων Λύκων», που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την Βουλή για τον νόμο που αφορά την άρνηση των γενοκτονιών Ποντίων και Αρμενίων.

Χθες, το πρωί και όπως πρώτο το NEWS247 ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμά του, εντοπίστηκε στο διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» ένα γκρουπ έως και 18 Τούρκων αξιωματούχων και πρώην αξιωματούχων, (στρατιωτικών, πολιτικών, δήθεν συγγραφέων κλπ) που αποτελούν μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης «Επιτροπή Ταλάτ Πασά», ένα παρακλάδι ουσιαστικά των «Γκρίζων Λύκων».

Οι θρασύτατοι Τούρκοι ακροδεξιοί, μέλη των οποίων μάλιστα έχουν κατηγορηθεί για πολλές ύποπτες υποθέσεις δολοφονιών, ήρθαν εδώ για να... «απαιτήσουν» από το ελληνικό Κράτος να πάρει πίσω αυτόν τον νόμο και ήθελαν να οργανώσουν σχετική διαμαρτυρία σήμερα, έξω από την Βουλή.

Κατόπιν συνεννόησης και με το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, αυτά τα περίπου 18 άτομα χαρακτηρίστηκαν όλοι ως μη επιθυμητά πρόσωπα στην χώρα μας και ως επικίνδυνοι για την διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και της ασφάλειας της χώρας και απελάθηκαν πριν προλάβουν καν να περάσουν τις πύλες εξόδου του αεροδρομίου. Χθες όμως και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΥΠ κατάφεραν να μπουν στην χώρα με διαφορετικές πτήσεις και μέσω περιφερειακών αεροδρομίων, τέσσερα άτομα, τους οποίους έχασαν οι Αρχές και από το πρωί βρισκόταν σε εξέλιξη ένα θρίλερ για τον εντοπισμό τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν να είχαν εντοπιστεί εντός της τουρκικής Πρεσβείας, ωστόσο εντοπίστηκαν περίπου στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Συντάγματος, όπου προσήχθησαν άμεσα, οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο και απελάθηκαν πίσω στην χώρα τους, χωρίς πολλά-πολλά, όπως και οι προηγούμενοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου