Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

3 βρώμικες μέρες ετοιμάζει η κυβέρνηση.


Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα επιχειρήσουν να κλείσουν το ΑΤΜ
Για τρεις βρόμικες μέρες προετοιμάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου τα στελέχη της Ν.Δ., που έχουν αναλάβει εργολαβικά τη δυσφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ, στην εναγώνια προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να ανακόψουν την αυτοδύναμη πλειοψηφία του Αλέξη Τσίπρα.
Μετά την αποτυχία της επικοινωνιακής καμπάνιας της Ν.Δ., που δεν τα κατάφερε να φοβίσει το λαό και την επικίνδυνη συρρίκνωση των ποσοστών της που εμφανίζονται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, η μαύρη ορχήστρα ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο της ρεσιτάλ, ψεύδους, τρόμου και απάτης. Πρόκειται για ένα βρόμικο στην κυριολεξία σχέδιο, το οποίο προβλέπει την τεχνητή κρίση ρευστότητας στις τράπεζες για να προκαλέσουν φόβο στον κόσμο και να εκβιάσουν την υφαρπαγή των ψήφων. Αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει στην ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος και στην οικονομία της χώρας γενικότερα αυτή η εγκληματική πρακτική, τα χαλκεία του Μαξίμου είναι αποφασισμένα να προσχωρήσουν το σχέδιο που προβλέπει να κλείσουν τα ΑΤΜ για κάποιες τράπεζες για να δημιουργηθεί κλίμα πανικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της kontranews, το αρχικό σχέδιο προέβλεπε την χρεοκοπία μιας μικρής τράπεζας για να δημιουργηθεί κλίμα φόβου και να αρχίσουν οι εκροές καταθέσεων από όλες τις υπόλοιπες τράπεζες. Το σχέδιο αυτό ναυάγησε γιατί η διοίκηση της τράπεζας, που είχαν αποφασίσει να ρίξουν στα βράχια αντέδρασε, ενώ παράλληλα προειδοποίησε για τις ποινικές ευθύνες που θα αντιμετωπίσουν οι εμπλεκόμενοι στη μαύρη αυτή παρακρατική επιχείρηση. Στη συνέχεια η επιχείρηση συνεχίστηκε με στοχευμένες διαρροές για δήθεν μεγάλες εκροές καταθέσεων. Ένας μηχανισμός στην τράπεζα Ελλάδας που συνδέεται με το μέγαρο Μαξίμου, διοχέτευσε τα χαλκευμένα στοιχεία σε μια σειρά από Mέσα Ενημέρωσης που είχαν αναλάβει εργολαβικά την προπαγάνδα για τον εκφοβισμό του κόσμου. Η βρόμικη επιχείρηση γίνονταν με την ανοχή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος, όμως τελικά, αναγκάστηκε να πάρει θέση, όταν τον προειδοποίησαν για τις ποινικές συνέπειες που θα έχουν όσοι εμπλέκονται σε σχέδια που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του τραπεζικού συστήματος.
Μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν να διευρύνεται το χάσμα ανάμεσα στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, στο μέγαρο Μαξίμου κάποιοι αποφάσισαν να επαναφέρουν ολοκληρωτικά τη βρόμικη επιχείρηση τις τρεις τελευταίες μέρες και να τη συνδυάσουν με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την μη αγορά ελληνικών ομολόγων καθώς και τον εκάστοτε μηχανισμό παροχής ρευστότητας τον λεγόμενο ΕΛΑ. Οι ξένοι τοκογλύφοι προσανατολίζονται σε έναν εκβιασμό που θα προβλέπει τον αποκλεισμό της αγοράς ελληνικών ομολόγων απ’ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, για την οποίαν όμως ολόκληρη την ευθύνη θα φέρει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία ή θα αδιαφόρησε ή ακόμα θα υπέθαλψε να παρθεί αυτή η απόφαση, για να εξυπηρετήσει τους προεκλογικούς στόχους και σκοπιμότητές τους, αδιαφορώντας για την τεράστια οικονομική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στη χώρα. Βεβαίως σε μία τέτοια περίπτωση, δεν μπορεί να έχει καμία ευθύνη η αντιπολίτευση, η οποία μάλιστα, θα έχει καταγγείλει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στην κατεύθυνση πιέζουν παρασκηνιακά και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την απόφαση της ΕΚΤ ως μπαμπούλα απέναντι στους ψηφοφόρους και μέσο εκβιασμού του Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια μια αρνητική απόφαση για τα ελληνικά ομόλογα χρεώνεται αποκλειστικά στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά οι μηχανισμοί προπαγάνδας της κυβέρνησης πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να… αντιστραφεί! Εάν μάλιστα συνδυαστεί με κλειστά ΑΤΜ τις παραμονές των εκλογών, τότε ένα μέρος των συντηρητικών ψηφοφόρων, υπολογίζουν στη Ν.Δ., ότι μπορεί να φοβηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει την αυτοδυναμία! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λαός δεν εκβιάζεται, η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλειδώσει και όσοι επιχειρήσουν να κάνουν κόλπα με τα ΑΤΜ θα βρεθούν σύντομα στην πτέρυγα του Βλαστού του Σκαφτούρου του Στεφανάκου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου