Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

- Οι Μνημονιακοί Προδότες της Ελλάδας - (2014)---- (2 βιντεο) διαδωστε το--η αρχη πριν το τελοσ...

Δείτε το βίντεο
Τον Μιχάλη Τρεμόπουλο κατεβάζει στην Α” Θεσσαλονίκης ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για νέο απόκτημα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του κουμμουνιστικού μορφώματος με τους Οικολόγους.
Ο κ. Τρεμόπουλος δεν είναι όμως αυτός ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι τα Σκόπια πρέπει αν αναγνωριστούν ως «Μακεδονία» χωρίς κανέναν προσδιορισμό;
Ο κ. Τρεμόπουλος δεν ήταν ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων, τον Απρίλιο του 2011, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Ο κ. Τρεμόπουλος δεν είναι αυτός που έχει πει ότι υπάρχει «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα;
Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για να μην πάρει την τρίτη εντολή η Χ...
Να γιατί λέμε ότι ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά ψηφίζεις πάλι τον ΣΑΜΑΡΑ διότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ έχει αποφασιστεί προ πολλού !
Διότι όπως και να ναι το πράγμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30% δεν μπορείς να κάνει κυβέρνηση με μικρή πλειοψηφία θα διαλυθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα διότι το 60% μέσα στο κόμμα είναι ΠΑΣΟΚΟΙ και ο ένας διαφωνεί με τον άλλον, άσε που θα σκοτωθούν για τα υπουργεία !
Ο μόνος τρόπος να αντέξει μια κυβέρνηση είναι ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ, όλα δείχνουν ότι στην Βουλή δεν μπαίνει ο Τζέφρυ Παπανδρέου, μάλλον δεν θα μπει ούτε ο Βενιζέλος, Κουβέλης κ.λπ Θα μπει όμως το ΠΟΤΑΜΙ οριακά το οποίο επίσης θα συνεργαστεί με την ΝΔ + ΣΥΡΙΖΑ + ΠΟΤΑΜΙ !
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργαστούν, το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει αλλά μόνον να έχει τις βουλευτικές θέσεις.
Ο μόνος τρόπος να αποτραπεί κάτι τέτοιο είναι να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή ή Ανεξάρτητους Έλληνες ή εξωκοινοβουλευτικά μικρά Πατριωτικά κόμματα.
*****Ε*****ολεσ αυτεσ τισ μερεσ..ανεβαζουμε βιντεο αρθρα με τα γνωστα λαμογια..γνωστουσ πλεον γνωριζεισ οτι ειναι προδοτεσ.ξερεισ οτι ειναι ανθελληνες.κ επειδη ξεχνασ γρηγορα και αλλαζεις γνωμες ελληνα δεσ και αυτο.                                                                                                                                              

Διαβάστε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τους ομοφυλοφιλους τους "μετανάστες" και την ιθαγένεια και θα σας πέσουν... τα ΜΑΛΛΙΑΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
Για τους Ρομά, πλήρη δικαιώματα στη στέγαση, είτε με τη χορήγηση στεγαστικών δανείων, είτε με την παροχή έτοιμων κατοικιών. Συνεχής μέριμνα για θέματα υγείας και εκπαίδευσης. ( ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ;;; ) 
………. 
Αναγνώριση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για ομόφυλα ζευγάρια και φυσικά όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτόν (π.χ. παροχές εγγάμων, γονικές άδειες, επιμέλειες τέκνων, δικαιώματα υιοθεσίας, συνταξιοδότησης, κληρονομιάς κλπ.). ( ΕΡΏΤΗΜΑ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ… ΟΜΟΦΥΛΟΙ;;; ) 
Παροχή ασύλου στην Ελλάδα σε άτομα που κινδυνεύουν στη χώρα τους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού. 


Καμία διάκριση απέναντι σε ομοφυλόφιλους στο στρατό, για κληρωτούς και επαγγελματίες. Η κατάσταση με τα ψυχιατρικά χαρτιά Ι5 είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει, καθώς αναπαράγει διακρίσεις και στερεότυπα σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών. ( ΖΗΤΩ… ΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΖ ΣΚΕΛΕΕΣ !!! ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ !!! ) 


Εισαγωγή στα σχολεία μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από ειδικευμένους δάσκαλους, με σύγχρονα βιβλία και με αναφορές σε όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές εκφράσεις των ανθρώπων, ώστε οι έφηβοι να αποδέχονται τη διαφορετικότητα χωρίς να ενοχοποιούνται.  
……………….. 
Υποστηρίζουμε το δικαίωμα των γυναικών στην αναπαραγωγή και στον ελεύθερο σεξουαλικό προσανατολισμό. 

Οι γυναίκες πρέπει οι ίδιες να αποφασίζουν για το αν, πότε και πόσα παιδιά θα κάνουν. 
Υποστηρίζουμε την ελεύθερη, ισότιμη και νομικά κατοχυρωμένη επιλογή τρόπου συμβίωσης, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. 
Απορρίπτουμε τον φονταμενταλισμό, θρησκευτικό και πολιτικό. ( ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ;;; ) 
……………… 
Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά. 


Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, για να μην μεταπίπτουν εργαζόμενοι μετανάστες, μαζικά και άδικα, από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών τους να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές. ( ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ… ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΕΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΡΕ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ Ή ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ;;; ) 


Ένταξη των μεταναστών σε προγράμματα γεωργικής κατάρτισης που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ για την κατανόηση νέων γεωργικών πρακτικών. ( ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ «ΑΓΡΟΤΕΣ» !!! ) ( ΖΗΤΩ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ) 


Στήριξη μεταναστών για τη συμμετοχή τους στο συνδικαλιστικό κίνημα και τα εκλεγμένα όργανα. ( ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!) 
Μαθήματα μητρικής γλώσσας και πολιτισμού για μαθητές μετανάστες στα δημόσια σχολεία, όταν ο αριθμός των μεταναστών μιας ομάδας υπερβαίνει το 8%. 


Καθιέρωση της αντιρατσιστικής εκπαίδευσης, παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ώστε να προάγουν την πολυπολιτισμικότητα και το σεβασμό στη διαφορετικότητα, οργάνωση ειδικών διαπολιτισμικών δραστηριοτήτων. 
Απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας. 


Αναγνώριση στα παιδιά που αποφοιτούν από σχολεία μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα (και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κτήση ιθαγένειας ή δεν επιθυμούν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια) του καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος με την ενηλικίωσή τους, ανεξάρτητα από τη νόμιμη ή μη διαμονή των γονέων τους στη χώρα. 


Παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση. 

Καθιέρωση της αρχής της κατοικίας προκειμένου για την κτήση της ιθαγένειας (residence citizenship), που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα. ( ΕΞΩ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ) 

.       εδω σου περνουν τη δικη σου περιουσια


θα σταματησουμε να ανεβαζουμε αλλο προδοτεσ, κλεφτεσ, λαμογια, ψευτεσ,  και καθε λογης κατακαθι. 40 χρονια σε εκαναν σκλαβο. και σε εχουν σκλαβο.                εισαι αξιοσ της μοιρασ σου.                                                                      *****ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ*****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου