Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; Ψάξτε όσο θέλετε. Πουθενά δεν θα το βρείτε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!!! ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” - “ILLUMINATI”!! Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πριν αποκαλύψουμε τον Ευρωπαϊκό σχεδιασμό για την Ελληνική χρεοκοπία, πρέπει να αναφέρουμε περιληπτικά τους λόγους που κρατούν την Ελλάδα ακόμα όρθια, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία μας πέρασαν και σήμερα έχουν βουλιάξει οικονομικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει στάση πληρωμών του δημοσίου, κάτι που εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα.
Οι λόγοι που δεν χρεοκοπήσαμε ακόμα, ενώ έχουμε βρεθεί στην κατάσταση της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας (“default”) από τον Νοέμβριο του 2011, είναι βασικά δύο και ο ένας είναι το κοινό νόμισμα. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ασφαλής μηχανισμός που θα προστάτευε την Ευρώπη από την Ελληνική χρεοκοπία, αλλά αν ήθελαν θα τον είχαν δημιουργήσει. Αλλά δεν ήθελαν, γιατί ο κύριος και πιο βασικός λόγος είναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ των Ευρωπαίων εταίρων μας. Βρήκαν δηλαδή την Ελλάδα σαν μία ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να πλουτίσουν περισσότερο οι Εβραίοι τραπεζίτες τους.
Κλέβοντας δηλαδή όσα περισσότερα μπορούσαν, όχι τόσο από τους πτωχευμένους Έλληνες, αλλά κλέβοντας τεράστια ποσά από τους Ευρωπαίους πολίτες. Έκαναν δηλαδή με απλά λόγια το εξής: Έπαιρναν τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τα έβαζαν στις τσέπες τους. ΕΛΕΓΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. Επίσης τα ομόλογα της μικρής και χρεοκοπημένης Ελλάδας, είναι τα μόνα στην Ευρώπη που προσφέρουν κέρδη τόσα χρόνια. Το τεχνητό κλίμα ευφορίας που δημιουργούν και παρουσιάζουν, να ξέρετε πως δεν είναι τόσο για τους Έλληνες, που έτσι κι’ αλλοιώς δεν το “τρώνε”, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ώστε να μην αντιδρούν στην συνεχιζόμενη ΑΦΑΙΜΑΞΗ τους.
Ο Τόμας Μάϊερ, επικεφαλής οικονομολόγος της DEUTSCHE BANK, μιλώντας στο Focus τον Απρίλιο του 2014, είπε: “Με τους Έλληνες χάσαμε τα λεφτά μας”. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; Για τα δικά του ή των τραπεζιτών; ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που αυτοί τα έκλεψαν και τα έβαλαν στις τσέπες τους, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ. Να ξέρετε πως αν τα μάθουν αυτά οι Ευρωπαίοι πολίτες, οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις βούλιαξαν, γιατί οι Ευρωπαίοι δεν είναι σαν τους Έλληνες. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.
Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ “BUILDERBERG” - “ILLUMINATI”
Ο βασικός τους στόχος όταν ξεκίνησε η οικονομική ύφεση το 2008 ήταν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, αλλά αυτό να μην επιρρεάσει καθόλου την Ευρωπαϊκή οικονομία, ώστε να μην την συμπαρασύρει στην πτώχευση. Ήθελαν να χρεοκοπήσει δηλαδή μόνο ο Ελληνικός λαός και κανένας άλλος. Αυτό το ήθελαν οι Ευρωπαίοι “εταίροι” μας και η Ε.Κ.Τ. και ξεκίνησαν να το κάνουν σταδιακά και ελεγχόμενα. Αλλά οι Αγγλοαμερικανοί και το Δ.Ν.Τ. δεν το ήθελαν αυτό. Αυτοί ήθελαν την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος.
-Όταν η Ελλάδα μπήκε το 2010 στο Μηχανισμό στήριξης, στο παγκόσμιο στοιχηματζίδικο παίχτηκαν δισεκατομμύρια πάνω στην χρεοκοπία της. Στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της, (τύπου Αργεντινής) στοιχημάτισαν Αγγλοσσαξωνικά κεφάλαια που πόνταραν πάνω στο ΔΝΤ και τις μεθοδεύσεις του, αφού γνώριζαν πως από το 1950, όπου πήγε το ΔΝΤ δημιούργησε πραξικοπήματα και χρεοκοπίες. Κατά της ανεξέλεγκτης και υπέρ της ελεγχόμενης Ελληνικής χρεοκοπίας, στοιχημάτησε ο σκληρός Ευρωπαϊκός πυρήνας, που έχει τον οικονομικό έλεγχο με την Ε.Κ.Τ. και τα “Eurogroop”. Γι’ αυτούς βέβαια η πορεία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας ήταν μονόδρομος, αφού μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος μέσα στο ευρώ, θα συμπαρέσυρε και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί στο καταστατικό η λέξη ΕΝΩΣΗ σημαίνει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Και αν η Ε.Ε έδειχνε πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μία μικρή κρίση χρέους ενός μέλους, της τάξεως του 2% των κεφαλαίων της, τότε χρεοκοπούσαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτοί βέβαια όπως είπαμε, με την ελεγχόμενη χρεοκοπία, έκλεβαν για χρόνια τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών.
Από το 2010 λοιπόν μέχρι σήμερα, χάνουν συνεχώς και μεγάλα ποσά, οι Αγγλοαμερικανοί που στοιχηματίζουν στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδος, με κερδισμένους τους Ευρωπαίους. Αυτό βέβαια δεν το περίμεναν το 2010, γιατί ο ΓΑΠ προωθούσε τα Αγγλοσαξωνικά συμφέροντα του Δ.Ν.Τ. Είχαν δηλαδή την Κυβέρνηση δική τους και περίμεναν ότι θα το κατάφερναν πριν φύγει. Βέβαια πριν φύγει ο ΓΑΠ, αφού δεν κατάφερε την χρεοκοπία της Ελλάδος, φρόντισε να μεταφέρει περίπου 2 τρις ευρώ, από τις Ευρωπαϊκές τράπεζες στις Αμερικάνικες. Ήταν την ημέρα που ανακοίνωσε το περιβόητο δημοψήφισμα και έκανε την Μέρκελ και τον Σαρκοζί να τον βρίζουν με βρισιές πεζοδρομίου.
Εκείνο το βράδυ όμως στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη, άνοιγαν κιβώτια με σαμπάνιες, γιατί περίπου 2 τρις είχαν αλλάξει χέρια.
Παίζεται λοιπόν πάνω στην πλάτη μας, ένας τεράστιος οικονομικός πόλεμος, από τις μεγάλες σκοτεινές λέσχες των δύο Ηπείρων, την “BUILDERBERG” και τους “ILLUMINATI” , διεκδικώντας και οι δύο το ίδιο. Την γή, τον αέρα, την θάλασσα, την ενέργεια και ΤΟ ΝΕΡΟ της μικρής Ελλάδος. Αυτό όμως δεν το κάνουν για να ενισχύσουν τα πλούτη τους, αλλά για να μπορούν μέσω αυτών, να ελέγξουν πλήρως τον ατίθασο ελληνικό λαό, εν όψει της “Παγκοσμιοποίησης”.
Απο το 1826 που νομίζουμε πως ελευθερωθήκαμε, μέχρι σήμερα, η Ελλάδα ελέγχεται και κυβερνάται από τους ΓερμανοΒαυαρούς και την λέσχη “builderberg”. Από τον πρώτο Βαυαρό που τον είπαν Όθων και τον Μαυροκορδάτο, μέχρι τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Όλοι τους είναι “παιδιά” της “builderberg” και στην υπηρεσία των Βαυαρών, εκτός μικρών “διαλειμμάτων” που κυβέρνησαν την Ελλάδα “παιδιά” των “illuminati” στην υπηρεσία των Αγγλοσαξώνων, που θα τα αναφέρουμε παρακάτω.
Προωθεί λοιπόν η σημερινή “Ελληνική” συγκυβέρνηση, το σχέδιο των Βαυαρών, που είναι η σταδιακή και ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδος. Παράλληλα παραχωρούν στα Γερμανικά συμφέροντα, όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις και τον δημόσιο πλούτο, με τελευταία παραχώρηση, τα αεροδρόμια της χώρας. Να γνωρίζετε όμως πως το μεγαλύτερο ζητούμενο γι’ αυτούς δεν είναι οι επιχειρήσεις και τα αεροδρόμια αλλά η ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το ΝΕΡΟ. Δηλαδή η ΔΕΗ και η ΕΥΥΔΑΠ. Αυτά θέλουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να περάσουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ ας είναι και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Και να γνωρίζετε πως ΑΥΤΑ ζητάει ασφυκτικά η Τρόικα τώρα. Την ΔΕΗ και την ΕΥΥΔΑΠ. Αυτά ονομάζουν “μεταρρυθμίσεις”
Θα έχετε πλέον αντιληφθεί πως στην Ελλάδα, ποτέ η αντιπολίτευση δεν έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση, προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Μόνο ένα ανούσιο μπλα-μπλα, για να κοροϊδεύει και να διχάζει τον λαό, ενώ στην ουσία οι ενέργειες της έβαζαν “πλάτη” στην κυβέρνηση. Το ίδιο έκαναν πάντα, το ίδιο κάνουν και σήμερα. Γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει, δεν είναι να αποτρέψουν την δολοφονία της Ελλάδος, αλλά να πάρουν ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. Δηλαδή να το παραχωρήσουν είτε στους Βαυβαρούς, είτε στους Αγγλοσάξωνες ανάλογα για ποιούς “δουλεύουν”.
Τον μεγαλύτερο έλεγχο των “Ελληνικών” κυβερνήσεων και του κρατικού μηχανισμού, από την μεταπολίτευση το 1974 μέχρι σήμερα, τον έχουν αναμφισβήτητα οι Βαυαροί και η λέσχη “builderberg”. Αλλά το 1990 με τον Μητσοτάκη και το 2009 με τον ΓΑΠ, την κυβέρνηση την πήραν στα χέρια τους οι Αγγλοσάξωνες της λέσχης των “illuminati”. Αυτοί όμως, επειδή δεν βρίσκονται πολλές φορές στην εξουσία, προσπαθούν μέσα σε λίγο χρόνο, να πάρουν πολλά. Δεν έχουν δηλαδή τον χρόνο των Βαυαρών, που μας τα παίρνουν σιγά-σιγά.
Επιτέθηκαν λοιπόν οι Αγγλοσάξωνες στον Ελληνικό λαό γρήγορα και απότομα. Γι’ αυτό και αυτές οι δύο κυβερνήσεις, του Μητσοτάκη και του ΓΑΠ, έχουν μείνει χαραγμένες, σαν τις χειρότερες κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Όποτε όμως συμβαίνει να παίρνουν την κυβέρνηση Αγγλοσάξωνες, χτυπάει “κόκκινος συναγερμός” στους Βαυβαρούς, γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα πλοκάμια ελέγχου των μηχανισμών του κράτους, όπως τα έχουν χτίσει τόσα χρόνια. Τον Μητσοτάκη λοιπόν τον έριξαν τότε με συνοπτικές διαδικασίες, με τον σημερινό πρωθυπουργό και “ΠΑΙΔΙ” τους Αντώνη Σαμαρά, ενώ τον ΓΑΠ τον έριξαν με τις πρωτοβουλίες που πήρε ένα άλλο “ΠΑΙΔΙ” τους. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Αυτές οι δύο λοιπόν Αγγλοσαξωνικές κυβερνήσεις δεν έφυγαν από μόνες τους, ούτε με εκλογές, αλλά με Γερμανικό “δάκτυλο”.
(Εδώ θα κάνουμε μία μικρή παρένθεση για να πούμε πως τα “άπλυτα” του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν τα βγάζουν στην δημοσιότητα σήμερα οι φίλοι του της “builderberg”, αλλά οι Αγγλοσάξωνες εχθροί του. Θα θυμάστε που είχε δηλώσει “πως θα κάνει τα πάντα για να μην κυβερνήσει ο Αλέξης”. Αυτό βέβαια είναι “αιτία πολέμου” για τους “illuminati” γιατί ο Αλέξης είναι το “παιδί” τους.)
Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει αρκετά στους συσχετισμούς των πολιτικών δυνάμεων, γιατί έχουν διεισδύσει και έχουν καταλάβει σημαντικά πόστα στην πολιτική σκηνή, τα Αγγλοσαξωνικά συμφέροντα της λέσχης των “illuminati”. Έχουν εξαπολύσει λοιπόν μία γενική αντεπίθεση, προσπαθώντας να ρίξουν την συγκυβέρνηση των Βαυαρών Σαμαρά και Βενιζέλου, με την ελπίδα να ανεβάσουν στην κυβέρνηση τον δικό τους υποτακτικό. Τον Αλέξη από το .....Τέξας. Γιατί χάνουν πολλά και αυτό πρέπει να σταματήσει. Και δεν πρέπει να δωθούν στους Γερμανούς, ειδικά η ΕΝΕΡΓΕΙΑ και το ΝΕΡΟ.
(Άλλη μία μικρή παρένθεση. Το ότι πήγε ο Αλέξης στο Τέξας το γνωρίζουμε όλοι. Δεν γνωρίζουμε όμως , με τίνος πρωτοβουλία πήγε, σε τι αεροπλάνο μπήκε και από ποιό αεροδρόμιο έφυγε, ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;; Ψάξτε όσο θέλετε. Πουθενά δεν θα το βρείτε. Γιατί δεν γράφτηκε πουθενά και κανένα μέσον δεν το ανέφερε. Το κράτησαν κρυφό και το έκαναν γαργάρα όλοι. Γιατί δεν ζήτησε ο ίδιος να πάει, αλλά τον μπουζουριάσανε οι Αμερικανοί με το έτσι θέλω και τον έβαλαν σε ένα αμερικάνικο αεροπλάνο, που έφυγε από την Αμερικανική βάση της Σούδας. Τώρα τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Αυτόν προωθούν τώρα όλα τα μέσα, για να κυβερνήσει την ΕΛΛΑΔΑ.)
Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ “ILLUMINATI” ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η επίθεση λοιπόν των Αγγλοσαξόνων “illuminati” με στόχο να πάρουν την Ελληνική κυβέρνηση στα χέρια τους, είναι γενική. Πήραν υπέρ τους και μέσα ενημέρωσης που ήταν παραδοσιακά των Γερμανών. (Βλ.συγκρότημα Ψυχάρη) Αλλά και μέσα ενημέρωσης που πηγαίνουν κατά “όπου φυσάει ο άνεμος” και τώρα υποστηρίζουν “Αλέξη”, όταν πριν 2 χρόνια έβλεπαν θετικά τα 18 σημεία Σαμαρά. (Βλ. συγκρότημα Χατζηνικολάου)
Οι Γερμανοί βέβαια δεν το βάζουν κάτω και αμύνονται σθεναρά. Συνεχίζουν απτόητοι με το ίδιο σχέδιο που πηγαίνουν μέχρι σήμερα. Ελεγχόμενη χρεοκοπία για την Ελλάδα, που σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο βαθιά. Ζητούν συνεχώς όλο και περισσότερα πράγματα, που φτωχοποιούν όλο και περισσότερο την Ελληνική κοινωνία, προβάλλοντας τους ίδιους εκβιασμούς και φυσικά η Βαυαρική μας συγκυβέρνηση, κάνει λίγο τους δύσκολους, αλλά στο τέλος “για το καλό της πατρίδος” υποκύπτει.
Έχουν φθάσει όμως τώρα σε ένα σημείο, που νοιώθουν πολύ κοντά τους την ανάσα των “illuminati” Αγγλοαμερικανών και αυτοί δεν θέλουν ελεγχόμενη χρεοκοπία, αλλά ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Βλέπετε πάνω σε αυτό παίζουν πολλά δις μπορεί και τρις.Αν συμβεί όμως η χρεοκοπία στην Ελλάδα, όσο βρίσκεται μέσα στο ευρώ, οι Γερμανοί ξέρουν πως τους πήρε και τους σήκωσε. Και μέσα σε μία στιγμή θα ψάχνουν την Ευρώπη, αφού αυτή τη στιγμή η Ιταλία και η Γαλλία βρίσκονται σε πολύ χειρότερη θέση από μας.
Φυσικά από τους Γερμανούς δεν γίνεται κανένας λόγος για εκλογές. Και να γνωρίζουμε όλοι, πως τους 180 βουλευτές που χρειάζονται για να εκλέξουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους έχουν στο “τσεπάκι” τους. Και όχι μόνο 180 αλλά 195 έχουν. Είναι μισθοδοτούμενοι όμηροι που έχουν βάλει και υπογραφές και κάνουν ότι τους ζητήσουν, διαφορετικά θα κάνουν παρέα στο Τζοχατζόπουλο. Τους έχω αποκαλύψει στο άρθρο “Σατανισμός και παρακράτος κυβερνούν την Ελλάδα”. Αλλά δεν θέλουν τελείως εξώφθαλμα να αποκαλυφθούν. Προσπαθούν λοιπόν να μαγειρέψουν , κυβέρνηση “εθνικής ενότητας”, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΟΥΛΑ”. Όλα αυτά όμως τα κάνουν για να κοροϊδεύουν τον λαό και τίποτα άλλο. Αν στο τέλος δεν μπορέσουν να ανακατέψουν την “τράπουλα” και να “φορέσει ο μανωλιός τα ρούχα του αλλοιώς”, θα δείτε πως θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ρισκάρουν να χάσουν την φιλογερμανική συγκυβέρνηση, ούτε να ρισκάρουν το μελλον της Ευρωζώνης, από μία Ελληνική ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
Οι Γερμανοί λοιπόν όσο η Ελλάδα είναι στο ευρώ, βλέπουν τον χάρο με τα μάτια τους. Κρατάμε όλη την Ευρώπη από τα “καρύδια”, αλλά αντί να το εκμεταλευτούμε, δυστυχώς έχουμε υποτακτικούς στην συγκυβέρνηση που φροντίζουν για τα συμφέροντα των Γερμανών. Σχεδιάζουν λοιπόν οι Γερμανοί να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ, για να μην κινδυνεύει η Ευρώπη σε περίπτωση ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.
Αυτό βέβαια δεν είναι κατι απλό ούτε εύκολο, γιατί κανείς τους δεν μπορεί να υπολογίσει την σημερινή ισσοτιμία. Γιατί δεν υπολογίζεται μόνο με την οικονομική κατάσταση της χώρας που έχει έρθει στα επίπεδα του 1970, αλλά πρέπει να συνυπολογιστεί και το εξωτερικό χρέος. Είναι ένας πολύ μεγάλος οικονομικός γρίφος, που θέλει πολλά “eurogroup” για να λυθεί. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό του “ποδαριού” και με το εξωτερικό χρέος στο 170% του ΑΕΠ, (που λένε ψευδώς, ενώ το πραγματικό έχει υπερβεί το 210%) η σημερινή ισσοτιμία δραχμής-ευρώ θα ήταν από 1200 έως 1400 δραχμές ανά ευρώ. Αυτό βέβαια θα δημιουργούσε άλλα προβλήματα και θα ήθελε πολύ χρόνο για να ομαλοποιηθεί η οικονομική κατάσταση στην αγορά. Άσε που θα τιναζόταν στον αέρα και η αγορά των ομολόγων.
Αλλά αυτή την στιγμή δεν τους ενδιαφέρει τίποτα από αυτά. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ, για να μην κινδυνεύει η Ευρώπη και να μπορεί αυτό να γίνει εύκολα, γρήγορα και χωρίς αυτή η αλλαγή στο νόμισμα να δημιουργήσει προβλήματα ομαλότητας στην αγορά. H λύση που βρήκαν οι “έξυπνοι” εταίροι μας, τα προσφέρει όλα αυτά και λύνει άμεσα το πρόβλημα της Ευρωζώνης, κατακλέβοντας όμως τους Έλληνες.
Αντί της πραγματικής ισσοτιμίας που θα ήταν περίπου 1300 δραχμές ανά ευρώ, σχεδιάζουν μία πλασματική ισσοτιμία, όπου ΕΝΑ ευρώ θα ισσούται με ΜΙΑ δραχμή. Στην ανταλλαγή λοιπόν θα μας δίνουν 1300 φορές λιγότερες δραχμές. Στην αρχή και για όσο θα κυκλοφορούν παράλληλα τα νομίσματα δεν θα γίνει αυτό αντιληπτό, διότι θα έχουν την ίδια αγοραστική αξία. Όταν όμως αποσυρθούν τα ευρώ, για πέστε μου, πως θα μπορεί τότε η χρεοκοπημένη Ελλάδα, να διαθέτει ένα πιο ισχυρό νόμισμα από την Αμερική;
Μόλις θα ανακοινώσουν λοιπόν την πραγματική ισσοτιμία τότε τελειώσαμε και δεν θα κλάψει κανένας για μας. Αν αυτό το ακούτε σαν ένα κακό σενάριο, να σας πληροφορήσω πως στο εθνικό νομισματοκοπείο της Μεσογείων στο Χολαργό, έχουν κοπεί πολλοί τόνοι χαρτονομισμάτων, τα οποία είναι ακριβώς αντίστοιχα των ευρώ, μόνο που γράφουν ΔΡΑΧΜΕΣ. Δεν υπάρχουν χιλιάρικα, πεντοχίλιαρα, ή δεκαχίλιαρα. Έχουν τυπωθεί χαρτονομίσματα 5 δραχμών, 10 δραχμών, 20 δραχμών, 50 δραχμών, 100δραχμών και 200 δραχμών το μεγαλύτερο. Με αυτά σκοπεύουν να αντικαταστήσουν ένα προς ένα τα ευρώ.
Αν σας κάνει εντύπωση το μέγεθος του ψέματος θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι ψυχολόγοι λένε το εξής: ΌΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Ετοιμάζονται να μας πουν λοιπόν πως ΕΝΑ ΕΥΡΩ θα ισσούται με ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ.
Τώρα βέβαια, μετά από αυτήν την αποκάλυψη της σκευωρίας τους, δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς θα κάνουν και πως θα χρησιμοποιήσουν όλους αυτούς τους τόνους των χάρτινων πεντάδραχμων και δεκάδραχμων που τύπωσαν.
Αλλά γι’ αυτά, μπορεί κάτι να σκεφθούν για να μην τα πετάξουν. Άλλο πράγμα είναι που δεν σκέφθηκαν. ΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ .
Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΡΧΕΤΑΙ :
Η ΦΟΒΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου