Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΜΕΣΙΣ - ΣΕΙΡΙΟΣ - ΕΛΛΑΣ---*****Ε*****

TO ΠΑΡΟΝ KEIMENO ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,....

ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ…

… ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΦΥΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ» ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. (ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ). ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΑΦΟΥ ΝΕΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΟΣΜΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ. ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΦΟΒΟΣ, ΤΡΟΜΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ, ΚΤΛ) ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΧΑΜΗΛΟΔΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΤΡΟΦΗ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΥΡΑΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΗΛΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΩΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΙΡΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ , ΑΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (ΕΠΙΦΥΣΗ, ΥΠΟΦΥΣΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΤΙ, ΚΤΛ) ΩΣΤΕ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΨΥΧΟΔΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Α. (ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΕΛΙΚΕΣ - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ). ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΟΝΤΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΜΒΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.

ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΚΑΝΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΑΣΧΗΜΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΟΡΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ - ΥΠΝΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΓΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΨΥΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΧΑΝΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΟΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΦΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Η ΕΠΑΦΕΣ ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ "ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΟΥΛΟΙ", ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΧΩΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΒΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΗ Η ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΥΡΙΑ ΕΔΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ 51 ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΒΙΟΚΛΩΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ ΦΥΛΕΣ.

ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩ, ΖΟΥΝ ΣΕ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ Η ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΔΡΑΚΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ. ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ, ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΓΗ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΟΣΟ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου