Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!


Όταν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αυτό που επιθυμούμε τώρα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σήμερα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πάντα θέλαμε. Έχουμε εσωτερική και εξωτερική πρόθεση. Εάν η πρόθεση εξαρτάται από εμάς είναι μια εσωτερική επιθυμία. Αλλά αν το πεδίο των ατελείωτων δυνατοτήτων ανοίγει τις πύλες χωρίς τη συμμετοχή σας και εκπληρώνει τις επιθυμίες σας πριν εσείς τις επιθυμήσετε, τότε ονομάζεται εξωτερική πρόθεση.

Εδώ είναι μερικά γεγονότα σχετικά με τον εγκέφαλο, αλλά εργαζόμαστε με το τρίτο μάτι (επίφυση) και το έβδομο ενεργειακό κέντρο-τσάκρα (υπόφυση).

Το 80% του εγκεφάλου είναι νερό, αυτό σημαίνει ότι είναι σωστά ενυδατωμένο για το καλό του μυαλού μας. Ο εγκέφαλός μας είναι πιο δραστήριος τη νύχτα, από ό, τι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Όλες οι πληροφορίες δεν ταξιδεύουν κατά μήκος των νευρώνων με την ίδια ταχύτητα. Εξαιτίας αυτού, μερικές φορές μπορούμε να θυμηθούμε τις πληροφορίες αμέσως, και μερικές φορές παίρνει λίγο περισσότερο. Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται 20% του οξυγόνου που εισέρχεται στο αίμα μας, ακόμα κι αν αποτελεί μόνο το 2% του σωματικού μας βάρους.

Υπάρχουν περίπου 100 000 μίλια αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος μπορεί να ζήσει μόνο για 4-6 λεπτά χωρίς οξυγόνο. Εάν δεν υπάρχει οξυγόνο για 10 λεπτά θα υπάρξει μόνιμη βλάβη.

Στο τέλος, φαίνεται ότι γελώντας για ένα αστείο είναι μία απλή υπόθεση. Αλλά αυτό απαιτεί δράση σε πέντε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου.

Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε τη μνήμη εργασίας, μπορούμε να σκεφτούμε πιο γρήγορα και να επικεντρωθούμε καλύτερα και περισσότερο.Το κλειδί της δημιουργίας είναι η δημιουργία θετικών περιοχών στον εγκέφαλο που σχετίζονται άμεσα με την αντοχή μας στις αρνητικές σκέψεις.

Προσπαθούμε να σταματήσουμε τις αρνητικές σκέψεις από το να αναβλύζουν στη συνείδησή μας, αλλά φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από εμάς εξαρτάται, από τις συνειδητές επιλογές μας, αν θέλουμε να θέσουμε αυτές τις θετικές σκέψεις στο μυαλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου