Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Άγνωστα αντικείμενα ακολουθούν αεροπλάνο στο Κεντάκι (Βίντεο)-ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ


Την 1η Οκτωβρίου και ώρα 7:42μμ (τοπική ώρα) το απόγευμα, μία κάτοικος του Κεντάκι των ΗΠΑ, κατέγραψε με τη βιντεοκάμερα της δύο παράξενα φώτα δίπλα από ένα αεροπλάνο.

Η μάρτυρας αμέσως αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι συμβατικό ή ανθρώπινο, καθώς ο Ήλιος δεν αντανακλούσε κανένα ίχνος καυσαερίου σε αυτά, όπως στο αεροπλάνο!
Όπως θα δείτε κι εσείς στην 11λεπτη λήψη που ακολουθεί, αν και αρχικά τα αντικείμενα κινούνταν παράλληλα με το αεροπλάνο, στη συνέχεια σταματούν και κάθονται ακίνητα για μερικά λεπτά μέχρι που φεύγει η αντανάκλαση από πάνω τους.
Αυτή η συμπεριφορά, εκτός του ότι μας θύμισε την πρόσφατη και παρόμοια καταγραφή από τον Πόρο, αποκλείει και την παρερμήνευση με κάποιο αστέρι ή φυσικό φαινόμενο.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ¨01/10/2014¨ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ( ΝΑΤΟΙΚΟΥ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΑΘΗΝΑ-ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ- ΗΠΕΙΡΟΣ-ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.-ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ (ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟ? ) ΕΚΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου