Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ από την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ! 7,22 δισεκατομμύρια smartphones, tablets, κινητά, laptops σε ΟΛΟ τον πλανήτη!Με τόσα gadgets και ακτινοβολία είναι λες και ζούμε σε ένα μπαλόνι …. που μας ψήνει το κεφάλι… σιγά σιγά! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ σε όλο τον κόσμο! Smartphones, tablets, παλαιότερα κινητά τηλέφωνα και laptops «πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια»

Όπως διαβάσαμε και στο evolos.gr, ο αριθμός που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία GSMA (Groupe Speciale Mobile Association), που ασχολείται σε διεθνές επίπεδο με τους διαχειριστές κινητών συσκευών, για το πόσες τέτοιες συσκευές υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι απίστευτος!


Επτά δισεκατομμύρια, εικοσιδύο εκατομμύρια (7,22 δισ.), κινητές συσκευές με την μορφή tablets, smartphones ή οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής κινητής συσκευής όπως τα laptops ή τα κινητά τηλέφωνα παλαιότερης τεχνολογίας, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα που ξεπερνά τον πολλαπλασιασμό του ανθρώπινου γένους…

Ο ανθρώπινος πληθυσμός πολλαπλασιάζεται με ταχύτητα «δύο άνθρωποι ανά δευτερόλεπτο» ή 1,2% ετησίως, ενώ οι κινητές συσκευές πολλαπλασιάζονται πέντε φορές παραπάνω από τον πληθυσμό της γης.

Τι γίνεται όμως; Έχουν όλοι οι άνθρωποι περισσότερα από ένα κινητά; Όχι, απαντούν οι αρμόδιοι ερευνητές. Τουλάχιστον το μισό του πληθυσμού στον πλανήτη δεν διαθέτει καμιά κινητή συσκευή, αλλά κάποιοι άνθρωποι στον ανεπτυγμένο κόσμο διαθέτουν απλά πολύ περισσότερες από μία κάρτα sim.

Όμως, πέρα από αυτό το στοιχείο οι μελέτες του GSMA έχουν δείξει ότι υπάρχει και το στοιχείο των συσκευών που συνδέονται με άλλες συσκευές, έχουμε δηλαδή περίπου 250 εκατομμύρια συνδέσεις «μηχανής προς μηχανή».

Ο Kevin Kimberlin, επικεφαλής startup εταιρείας που ασχολείται με τις κινητές συσκευές δήλωσε ότι δεν υπάρχει άλλης μορφής τεχνολογία που να έχει επηρεάσει τόσο πολύ το ανθρώπινο γένος, όσο το έχουν επηρεάσει οι κινητές συσκευές τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ έχει υπολογίσει τον πληθυσμό στη γη σε 7,19 με 7,2 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου