Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ερχετε μεγάλος σεισμός ,τον απειλούν να κλείσει το στόμα του -..Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις των σεισμολόγων!!Ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού τις επόμενες 48ώρες ;

απειλείται με μηνύματα που λαμβάνει στο e-mail του να μην ξαναμιλήσει για σεισμούς! Τον απειλούν διάφοροι σεισμολόγοι με δικαστήρια και μηνύσεις! Κι εμείς ρωτάμε: Οι οιωνοσκόποι που προβλέπουν με τα μερομήνια τον καιρό ολόκληρης της χρονιάς, στέλνονται πακέτο στον εισαγγελέα από τους μετεωρολόγους; Όχι βέβαια! Κανείς μετεωρολόγος δεν ασχολείται με τους οιωνοσκόπους. Ο δε Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ, συχνά-πυκνά διαβάζει τις προβλέψεις τους!!! - Όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαίνεται πως κάποιοι σεισμολόγοι έχουν εκνευριστεί τόσο πολύ επειδή άνοιξε το στόμα του και τόλμησε να προβλέψει τον σεισμό της Πάτρας, ώστε τον προειδοποιούν να…. ράψει το στόμα του! Ωστόσο, ο «προφήτης» των σεισμών έστειλε στο δικό μας mail ,το μήνυμα... - Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μαζί του και διαπιστώσαμε ότι αφενός ήταν φοβισμένος από τα απειλητικά μηνύματα, αφετέρου ανήσυχος διότι το προσίσθημά του…τού χτυπούσε πάλι το προειδοποιητικό καμπανάκι για την έλευση σεισμού.
----«Νιώθω πολύ ανήσυχος, όμως δεν θέλω να μιλήσω. Ας προβλέψουν τους σεισμούς οι σεισμολόγοι».
—Με δουλεύεις -----? Αφού οι σεισμολόγοι δεν προβλέπουν σεισμούς.
___: Τι να κάνω, αφού απειλούμαι με μηνύσεις και δικαστήρια.
—Τι νιώθεις; Τι σου λέει το προαίσθημά σου; Θα γίνει σεισμός σαν και αυτόν της Πάτρας τον οποίο πρόβλεψες σωστά;
____: Μάλλον κάτι πιο δυνατό.
—Πότε;
___: Δεν θέλω να πω, θα με κυνηγήσουν με μηνύσεις…
—Επιτέλους, με εμπιστεύεσαι;
____: Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
—Μην μου πεις αν θα γίνει σήμερα ή αύριο, γιατί ξέρω ότι και γι” αυτό κάποιοι σε χλεύαζαν όταν συμπληρώθηκε η τρίτη μέρα. Την 4η μέρα όμως που επιβεβαιώθηκες, το έκλεισαν το στόμα τους, εξαφανίστηκαν. Πες μου μόνο ποια περιοχή βλέπεις;
____: Δεν θα σου πω μια πόλη. Άλλωστε και για τον σεισμό της Πάτρας, προσδιόρισα τον χώρο ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα.
—Πες μου λοιπόν. Για ποια σημεία ανησυχείς;
____: Σ……-Α…….. Και Α……….-Κ……….
— Πώς νιώθεις;
___: Χάλια. Εσωτερικό προαίσθημα, ανησυχία. Μόνο 2 ώρες κοιμήθηκα.                                             Αυτά ήταν όσα μπορέσαμε να αποσπάσουμε από τον «προφήτη» των σεισμών. Πάντως, αντί τον άνθρωπο αυτόν να τον εκμεταλλευτούν και να τον αξιοποιήσουν, τον στριμώχνουν στη γωνία και τον απειλούν να κλείσει το στόμα του αλλιώς θα τον στείλουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης!!!                  Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις των σεισμολόγων σε κανάλια, τονίζουν πως το ενδεχόμενο ενός ισχυρού μετασεισμού με μέγεθος από 5-6 Ρίχτερ, είναι ανοιχτό για τις επόμενες 48 ώρες, πάνω στο ρήγμα της Ανατολίας,

seismos-ellada-ydra-paradrasi

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις των σεισμολόγων!!Ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού τις επόμενες 48ώρες ;

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις των σεισμολόγων σε κανάλια, τονίζουν πως το ενδεχόμενο ενός ισχυρού μετασεισμού με μέγεθος από 5-6 Ρίχτερ, είναι ανοιχτό για τις επόμενες 48 ώρες, πάνω στο ρήγμα της Ανατολίας, από την περιοχή της Ίμβρου ως και την περιοχή κάτω από την Χαλκιδική.
Τονίζουν επίσης, πως δύσκολα να ενεργοποιήθηκαν άλλα ρήγματα στον Ελλαδικό χώρο με αυτόν τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Δεν φαίνεται να γίνεται κάτι αντίστοιχο όπως το 1999, όπου το ρήγμα αυτό είχε δώσει δυνατό σεισμό στην Κωνσταντινούπολη και μετά από λίγους μήνες έδωσε και τον σεισμό της Αθήνας μέσα στο ίδιο έτος. Αποκλείουν ουσιαστικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το γεγονός δε, ότι ο σεισμός έγινε μέσα στην θάλασσα, είναι ενθαρρυντικό, στο ότι δεν πρόκειται ακόμα και να γίνει νέος σεισμός να έχουμε μεγάλες ζημιές. Πάντως τις επόμενες 48 περίπου ώρες, θα πρέπει να περιμένουμε έναν ισχυρό μετασεισμό από το ρήγμα αυτό.
Η μετασεισμική ακολουθία ως τώρα κυλάει αρκετά ομαλά και είναι πλούσια σε σεισμούς με μεγέθη από 2 ως και 4 Ρίχτερ. Μην πανικοβληθείτε αν δείτε να γίνετε ένας σεισμός ακόμα και τις τάξης των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο ρήγμα της Ανατολίας.
Οι σεισμοί αυτοί σε αυτό το ρήγμα είναι φυσιολογικοί και είναι καλό που γίνονται μέσα στην θάλασσα και όχι στην στεριά. Επίσης είναι καλό που η ενέργεια τους, εκτονώνεται ακόμα και 300-400 χιλιόμετρα μακριά από την εστία του επικέντρου.
Τέλος για άλλη μία φορά οι σεισμολόγοι μας επισημαίνουν να κάνουμε ελέγχους στα σπίτια και ιδιαίτερα στα παλιά κτίσματα και οικοδομές που έχουν πληγεί και από παλαιότερους ισχυρούς σεισμούς. Μπορεί τώρα οι σεισμοί να γίνονται στην θάλασσα και να μην έχουμε μεγάλες ζημιές, ωστόσο όπως λένε, αν ένας τέτοιος επιφανειακός σεισμός γίνει στην στεριά, οι καταστροφές θα είναι αρκετά μεγάλες και ίσως θρηνήσουμε άδικα θύματα από αμέλεια να ελέγξουν τις κατοικίες τους.
Σχόλιό : ___επικοινώνησε μαζί μας εκ νέου και μας παρακάλεσε να σβήσουμε με αποσιωπητικά τα σημεία του σεισμού που προσιόρισε. Ο φόβος του από τις απειλές που δέχεται είναι τέτοιος που μας υποχρεώνει να σεβαστούμε την επιθυμία του. Αρκετές χιλιάδες αναγνώστες πρόλαβαν και είδαν τα σημεία. Ο ___ και εμείς γνωρίζουμε πού ακριβώς έχει προσδιορίσει τον επικείμενο σεισμό.seismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου