Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

UFO αναστάτωσαν την Τουρκία... Μπορείτε να δείτε τον πιλότο!!! (Βίντεο)


Το 2007, ο Murat Yalcin, ένας νυκτερινός φρουρός ασφαλείας στο Kumburgaz της Τουρκίας συνέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο εμφάνισης UFO . Η ταινία δείχνει ακόμα και τον πιλότο του άγνωστου σκάφους. 
Η καταγραφή συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς το UFO εμφανιζόταν πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στο Kumburgaz. Τα βίντεο δεν έχουν ποτέ επιτυχώς καταρριφθεί. 

Το περιστατικό της εμφάνισης του UFO στην Τουρκία έλαβε χώρα μεταξύ του 2007 και του 2009. Κατά την περίοδο αυτή υπήρξαν πολλές αναφορές άγνωστων εναέριων αντικείμενων σε όλη την Τουρκία, ενώ μια σειρά από βίντεο ελήφθησαν από έναν κάτοικο της περιοχής που ονομάζεται Murat Yalcin. Οι θεάσεις επιβεβαιώθηκαν από πολλούς ανθρώπους που ζουν στο χωριό πολλές διαφορετικές ημέρες και νύχτες. 

Κατάθεσαν αναφορές με την οργάνωση SIRIUS UFO Research η οποία είναι η κύρια οργάνωση της Τουρκίας για τα UFO. Οι σκηνές αυτές δείχνουν διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των σχηματισμών των φώτων, σε σχήματα στρογγυλά, δίσκων και πούρων να κινούνται και να αιωρούνται πάνω από τη θάλασσα. Το βίντεο καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή με τηλε-μετατροπέα προσαρμογέα. 

Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συμβούλιο της Τουρκίας και το TUG εθνικό Αστεροσκοπείο αξιολόγησαν το βίντεο προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι μια φάρσα, αλλά χωρίς επιτυχία. Η ταινία έχει μελετηθεί από εμπειρογνώμονες από την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία και τη Ρωσία. Μετά από πολλές προσπάθειες κανείς δεν ήταν σε θέση να καταρρίψει με επιτυχία τα βίντεο. Μέχρι τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα. Το περιστατικό της Τουρκίας έλαβε χώρα μεταξύ του 2007 και του 2009. 

Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
Loading
Loading...The video was not found. It is either removed or marked as private.Το 2007, Yalcin Yamin, ένας φρουρός ασφαλείας το βράδυ στο Kumburgaz, η Τουρκία κατέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο UFO ποτέ συλληφθεί.Η ταινία δείχνει ακόμα ο πιλότος του άγνωστου σκάφους.Η τεκμηρίωση συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς η UFO εμφανίστηκε πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά Kumburgaz. 


Play
Current Time4:22
/
Duration Time6:52
Loaded: 0%
Progress: 0%
Fullscreen
00:00
Mute
360p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου