Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!!ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!!!


Ο Τζων Χόλντρεν, επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας. 
Όταν ο Τζων Χόλντρεν, ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.
Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος! Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο. για αυτούς που λένε συνομωσιολογίες γραφικότητες ,,, 
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Εχετε δει ποτέ, τη δημοφιλής μίνι-σειρά του Στίβεν Κινγκ The Stand όπου μυθιστορεί ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο στον οποίο μια προκαλούμενη από τον άνθρωπο ασθένεια δραπετεύει από ένα εργαστήριο της κυβέρνησης και λυμαίνει τον κόσμο, καταστρέφοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού;

 
Λοιπόν, τώρα, μια πραγματική μάστιγα αυτού του καταστρεπτικού μεγέθους είναι πλέον πραγματική δυνατότητα, χάρη στις μηχανορραφίες ενός διαταραγμένου επιστήμονα των ΗΠΑ από το Ουισκόνσιν, ο οποίος έχει κατασκευάσει με επιτυχία ένα θανατηφόρο στέλεχος της γρίπης που παρακάμπτει εντελώς το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα. 
 

ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟΣ ΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ!!!!


Το όνομά του είναι Γιοσισίρο Καουαόκα, και το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μάντισον τον πληρώνει κυριολεκτικά για να κατασκευάζει ιούς, προκειμένου αυτοί να συγκεντρωθούν εκ νέου σε εξαιρετικά θανατηφόρα στελέχη ικανά να σκοτώσουν μεγάλους αριθμούς ανθρώπων. 

Η βρετανική Independent αναφέρει ότι ο Δρ Καουαόκα χειρίζεται πλέον με επιτυχία το στέλεχος της γρίπης του 2009 H1N1, προκειμένου να εξουδετερώσει τα αντισώματα από το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τα άτομα εντελώς ευάλωτα σε ασθένειες και το θάνατο. 

Ο Καουαόκα προσπάθησε σκόπιμα να αναδημιουργήσει τη θανατηφόρα ισπανική γρίπη που σκότωσε εκατομμύρια.

Παρόμοια πειράματα για τη γρίπη των πτηνών και την περίφημη Ισπανική γρίπη του 1918  έχουν πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο του Δρ Καουαόκα στο παρελθόν, το οποίο κατασκευάστηκε με δολάρια των φορολογουμένων της τάξης των 12.5 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Γνωστό ως το Ινστιτούτο για τη γρίπη Έρευνας των Ιών , το εργαστήριο σχεδιάστηκε με βιοασφάλεια επιπέδου 3 -της Γεωργικής προστασίας, η οποία είναι μία εγκοπή κάτω από το υψηλότερο επίπεδο για τα πιο επικίνδυνα γνωστά παθογόνα, όπως ο ιός Έμπολα. 

Αλλά η πιο πρόσφατη εργασία του έλαβε χώρα στο χαμηλότερο επίπεδο εργαστηρίου βιοασφάλειας-2 , το οποίο πολλοί λένε οι επικριτές ότι είναι ανεύθυνο και άκρως επικίνδυνο. 

Αν ο δηλωμένος σκοπός για την εν λόγω εξωφρενική έρευνα είναι να ανακαλύψουμε πώς μεταλλάσσονται οι ιοί προκειμένου να αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικά τα εμβόλια, η δυνατότητα αυτή και για άλλους  θανατηφόρους ιούς να ξεφύγουν από το εργαστήριο και να εξαπλωθούν δημόσια είναι μια καθορισμένη δυνατότητα, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη απειλή ζωντανών βακτήριων άνθρακα σε ένα Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εργαστήριο κοντά στην Ατλάντα. 

«Πήρε τον πανδημικό ιό της γρίπης του 2009 και επέλεξε από τα στελέχη που δεν εξουδετερώθηκαν από τα ανθρώπινα αντισώματα, "δήλωσε ένας ανώνυμος επιστήμονας ο οποίος ήταν παρών σε μια πρόσφατη ομιλία του Δρ. Καουαόκα που έδωσε σχετικά με το έργο. "Το επανέλαβε αυτό αρκετές φορές μέχρι που πήρε ένα πραγματικό στέλεχος ενός ιού." "Ουσιαστικά πήρε ένα γνωστό πανδημικό στέλεχος που είναι τώρα ανθεκτικό στον εμβολιασμό. Όλα αυτά που έκανε πριν ήταν πολύ επικίνδυνα, αλλά αυτό είναι ακόμα πιο τρελό. Αυτό είναι ιός. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου