Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια είναι η «Νέα Ελλάδα» που συνεχώς υπόσχεται ο ΣαμαράςΗ Νέα Ελλάδα που συνεχώς υπόσχεται ο Σαμαράς, είναι η νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα, από τη Θεσσαλία και κάτω.
Διπλωματικά την αποκαλεί ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γιατί φοβάται να πεί την αλήθεια στο Λαό. Δεν αναφέρει τη λέξη μικρή. Είναι η Νέα Ελλάδα όπως την έχουν προγραμματίσει στα σχέδιά τους για τα Βαλκάνια, και την εγγύς Ανατολή, οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης-Δικτατορίας!!!
Εδώ υπενθυμίζω τη ρήση της κυρίας Μπενάκη προς τον αναποτελεσματικό και ανύπαρκτο Παπούλια, ότι η χώρα θα συρρικνωθεί, τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν, για την ειρήνη, και ευημερία της Ε.Ε.
αποκαλυψη2
Δηλαδή οι προδότες πολιτικοί δέχθηκαν για την ειρήνη και ευημερία της Ε.Ε. να θυσιαστεί η Ελλάς δια της καρατομήσεως αυτής.
Η πατρίδα μας περνάει δραματικές ώρες, και κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη, και δυστυχώς δεν φαίνεται φώς από πουθενά.
Οι ξένοι αγοράζουν τα σπίτια μας όσο-όσο για να πληρώσουμε την εφορία, η οποία στέλνει όλες τις εισπράξεις στις τράπεζες του Ρότσιλντ έναντι του εσκεμμένου χρέους, που οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας «φέσωσαν».
Τα αγενέστατα παιδάκια της Τρόϊκα & ΔΝΤ, (Τουρκιστί «τσογλάνια»), απαιτούν όλο και περισσότερα από τον Ελληνικό Λαό, για τις τσέπες του αφεντικού τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ πληρώνονται με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, είναι βλέπετε κακομαθημένα GOLDEN BOYS.
H οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι αυτοκτονίες Ελλήνων διαδέχονται η μία την άλλη.
Η σύνταξη των 360 ευρώ έχει προγραμματιστεί και σχεδιαστεί, διότι ένα μικρό κρατίδιο σαν τη νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει συντάξεις άνω των 360 ευρώ. Μας πτώχευσαν για να μη μπορούμε να αντιδράσουμε στα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για νέα μικρή Ελλάδα. Μας πτώχευσαν με όλα αυτά τα οικονομικά κόλπα, ώστε τη δεδομένη στιγμή του ακρωτηριασμού της πατρίδας μας, να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, να είμαστε σαν ναρκωμένοι, πεινασμένοι, και υπνωτισμένοι από τη φτώχεια.
Εξάλλου η βαριά φορολογία στα μεσαία και χαμηλά στρώματα του Λαού, αποβλέπει στο διαμελισμό και ακρωτηριασμό της πατρίδας.
Ξεπουλάνε όσο-όσο τη δημόσια περιουσία σε Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. ώστε να μην έχουν έσοδα τα δημόσια ταμεία.
Διέλυσαν το υπουργείο Βιομηχανίας-Ενέργειας, για να μην έχει βιομηχανία και ενέργεια η Ελλάδα, και το μετονόμασαν σε υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής. Δηλαδή «άρες μάρες κουταμάρες» λέει ο λαός. Οι λέξεις «Βιομηχανία» & «Ενέργεια» διαγράφηκαν από το λεξιλόγιο των Σαμαρο-Βενιζέλων, κατ εντολή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!
Απόδειξη ότι τα πετρέλαια τα δώσανε δωρεά στους ηγέτες Μεγιστάνες & Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.- παγκόσμιας διακυβέρνησης, και τη ΔΕΗ τη ξεπουλάνε όσο-όσο στους ιδίους, στα αφεντικά τους.
Ο Σαμαράς κατάπιε την ΑΟΖ, και τώρα λέει, «Θα την ανακηρύξουμε όταν θα έχουμε τη μεγίστη στήριξη από τους «εταίρους» & «συμμάχους». Αν περιμένει υποστήριξη από αυτά τα Σιωνιστικά αρπακτικά τους μέχρι τώρα «συμμάχους» & «εταίρους», κούνια που τον κούναγε, λέει ο Λαός. Απόδειξη πόσο προδότης είναι. Τώρα τη χρειαζόμαστε την ΑΟΖ κ. Σαμαρά, «για να δοθεί ανάσα στους Έλληνες», από τα Μνημόνια του Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Διέλυσαν και κατάστρεψαν όλες τις Βιομηχανίες της Ελλάδος. Ο Διαμελισμός της Ελλάδος είναι επί θύραις. Δημοσιεύονται στα ΜΜΕ χάρτες με τις υπό διανομήν Ελληνικές περιφέρειες. Αυτό για Γεωπολιτικούς, γεωστρατηγικούς, και γεωενεργειακούς σκοπούς της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που ακούει εις το όνομα Ν.Τ.Π.
Τα πετρέλαια της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. τα θέλει ο Ροκφέλερ, και τα στερεά ορυκτά-χρυσός- ο Ρότσιλντ, για να τα πάρουν αποφάσισαν να διαμελίσουν τη πατρίδα μας. Και τα πιόνια οι πολιτικοί μας, σαν πειθήνια όργανα εκτελούν τις επιθυμίες των ηγετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δεν έχουν καμία αντίρρηση……..
Εις το έγκλημα που λέγεται ΕΛΛΑΣ, εκτελεστές είναι οι προδότες πολιτικοί, και ηθικοί αυτουργοί είναι οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Yπενθυμίζω τη παράνομη διόγκωση του χρέους το 2009 από την ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως για τη πατρίδα μας, καλείται η Ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη, να αρθεί εις το ύψος των πατριωτικών περιστάσεων, και της αξιοσύνης αυτής, και να τινάξει στον αέρα όλα τα Μνημόνια, και τους σχετικούς οικονομικούς νόμους, που ψήφισαν οι προδότες πολιτικοί, ώστε να μη πάρουν άλλα οι τοκογλύφοι λωποδύτες δανειστές της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, ούτε δεκάρα από εδώ και μπρός. Αρκετά πια έφαγαν!!!
Δεδομένου ότι η φτωχοποίηση της χώρας έγινε εσκεμμένα από αυτούς.
Η ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται, στο όνομα της σωτηρίας του Ελληνικού Λαού, όπως ακυρώσει όλα τα Μνημόνια, και να αφήσει τους προδότες πολιτικούς εκτεθειμένους. Οι πολιτικοί δουλεύουν για το ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και όχι για τον Ελληνικό Λαό.
Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, όσοι μείναμε ακόμη ζωντανοί, απαιτεί εδώ και τώρα, να σχηματισθεί επαναστατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία να λάβει τα εξής μέτρα εκτάκτου ανάγκης.
1.- Να ακυρωθούν όλα τα Μνημόνια, οι εφαρμοστικοί νόμοι, τα πολυνομοσχέδια, τα Μεσοπρόθεσμα, και οι εγγυητικές επιστολές που έχουν υπογράψει οι προδότες πολιτικοί υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
2.-Να ακυρωθούν όλα τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας.
3.-Να εκδικασθούν όλες οι υποθέσεις εις βάρος των προδοτών πολιτικών που βρίσκονται στα συρτάρια της Βουλής.
4.-Να συλληφθούν οι προδότες πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη τραγική κατάσταση.
5.-Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, & πολέμου.
6.-Να κλείσει το Τούρκικο προξενείο σε Ξάνθη & Κομοτηνή, διότι υπονομεύει την ακεραιότητα και κυριαρχία της Ελλάδος.
7.-Να συλληφθούν όλοι οι διευθυντές-Πρόεδροι Τραπεζών.
8.-Να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις.
9.-Να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Σιωνιστική Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ που υπονομεύει την κυριαρχία μας, αφού η Σιωνιστική Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι η αιτία της μεγάλης οικονομικής καταστροφής και λεηλασίας της χώρας.
10.-Να υπογράψουμε συνθήκη φιλίας & συμμαχίας με τη Ρωσία.
11.-Να ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, και άλλων Ρωσικών αγωγών.
12.- Να στείλει όλους τους λαθρομετανάστες στα άλλα κράτη της Ε.Ε. ώστε οι «εταίροι» μας να πάρουν ένα καλό μάθημα……………
Ηχηρό ράπισμα στη Ε.Ε. αλλά και στις ΗΠΑ, δόθηκε από τη Βουλγαρία, Ουγγαρία, & Σερβία, για τον αγωγό South Stream.
Οι τρείς αυτές χώρες, σε συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι απορρίπτουν τις αιτιάσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας, και συνήψαν τριπλή συμμαχία προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο South Stream.
Η Ελλάδα του υποτελούς Σαμαρά πηγαίνει για βρούβες στον αγωγό του Αζερμπαϊτζάν των ΤουρκοΜογγόλων Αζέρων.
Ο Αγωγός South Stream ξεκινά από το Νοβοροσίσκ, διασχίζει τον Εύξεινο Πόντο, μέσα στη Ρωσική Α.Ο.Ζ., και φθάνει στη Βουλγαρία, από εκεί μέσω Σερβίας- Ουγγαρίας στη Βόρειο Ευρώπη.
Οι υπουργοί Εξωτερικών Βουλγαρίας-Σερβίας, μετά από σχετικές συνομιλίες στο Βελιγράδι διακήρυξαν ότι ο αγωγός South Stream είναι ζωτικής σημασίας για τη Σερβία και τη Βουλγαρία, και θα κάνουν αυτό που πρέπει για το συμφέρον των λαών τους.
Εδώ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι ας πάρουν μαθήματα πατριωτισμού από άλλους. Εδώ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι ευτελίζονται, αφού παρέδωσαν την Ελλάδα στα χέρια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, προς εκμετάλλευση!!!
Οι υποχείριες κυβερνήσεις ΓΑΠ-Παπαδήμου-ΣαμαροΒενιζέλων, απέρριψαν τον αγωγό South Stream , και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι επέλεξαν τον Αζέρικο (λέγε Αμερικάνικο) ΤΑΠ, ο οποίος θα περνά εντελώς δωρεάν από το Ελληνικό έδαφος, προερχόμενος από τη Τουρκία, και κατευθυνόμενος μέσω Ελλάδος στην Αλβανία, και από εκεί διά θαλάσσης στην Ιταλία. Ο Αγωγός ΤΑΠ είναι συμφερόντων των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Φυσικά η Τουρκία παίρνει ενοίκιο για τη διέλευση του ΤΑΠ. Μόνο εμείς φερόμαστε σαν υποτελείς στα μεγάλα αφεντικά.
Το ιερό βιβλίο των Σιωνιστών ΤΑΛΜΟΥΔ γράφει, «Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν», αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα στην Ελλάδα των Σαμαρο-Βενιζέλων, με την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, και εδαφικών τμημάτων της χώρας.
Ο χρυσός της Χαλκιδικής πήγε στις τσέπες του Ρότσιλντ, και σε μας έμεινε το μολυσμένο από ραδιενεργά στοιχεία έδαφος, και τα καμένα δάση. Από το χρυσό της Χαλκιδικής πήγε κάτι στα δημόσια ταμεία;;;
Αλήθεια τόσα χρόνια που λειτουργεί ο Πρίνος στη Θάσο, έχει βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου, άραγε πήγαν κάτι στα δημόσια ταμεία, ή όλα πήγαν στις τσέπες του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ;;;
Μπορεί να μας πεί κανείς;;;; Όλα πήγαν στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και σε μας, εν ώρα χρεοκοπίας και πτωχεύσεως τίποτα………
Σήμερα υπογράφουν συμβάσεις αποικίας για τα πετρέλαια & Φυσικό Αέριο του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους. Όλα θα τα δώσουν στους άρχοντες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας δικτατορίας. Γιαυτό ο Σαμαράς μιλάει για νέα μικρή Ελλάδα!!
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι παρέλαβον κράτος, και θα παραδώσουν αποικία, Φέουδο και Χαλιφάτο των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, & Σια…..
Η Θράκη κηρύσσετε οσονούπω ανεξάρτητη, υπό τη προστασία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν τα αρπακτικά της Ν.Τ.Π. τον ορυκτό της πλούτο, χρυσό-ουράνιο-πετρέλαια.
Η Μακεδονία δίνεται στους Σκοπιανούς, για να ιδρύσουν το Κράτος του Αιγαίου, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Φυσικά υπό την αιγίδα των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν το χρυσό της Μακεδονίας, και να βάλλουν στο χέρι τα πετρέλαια του Αιγαίου.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται.
Τη Κύπρο τη δώσανε στους Τούρκους για να βάλλουν στο χέρι τα πετρέλαια και τα Φυσικά Αέρια.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι πάνε για βρούβες. Ασχολούνται με τους 180 και τη προεδρική εκλογή, για να αποκτήσουμε έναν άλλο Παπούλια.
Οι Αλβανοί ζητάνε τη Νότιο Ήπειρο, Ιωάννινα μέχρι Πρέβεζα, για να αρπάξουν τα πετρέλαια του Ιονίου, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι το συζητάνε……….
Ο Ρότσιλντ θέλει τη Κέρκυρα ανεξάρτητο κράτος, για ιδιοκατοίκηση, και οι προδότες πολιτικοί μας «από τη πόλη έρχομαι»………
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει τη Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, για να βάλλουν οι άρχοντες στο χέρι τα πετρέλαια Κρήτης.
Εν όψει της δραματικής αυτής καταστάσεως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι υποτελείς «πέρα βρέχει», αρκεί αυτοί να είναι στην εξουσία!!!
Η Νέα μικρή Ελλάδα του Σαμαρά, θα μείνει με τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο, και τις Κυκλάδες ΜΟΝΟΝ.
Οι Τούρκοι ζήτησαν να παραιτηθεί η Ελλάδα από τα 12 ν.μ. και οι εφιάλτες Σαμαρο-Τούρκογλου συναίνεσαν, και τα έβαλαν με την Ελληνίδα-Κυπρία Ευρωβουλευτίνα.
Τα Σιωνιστικά μορφώματα ΗΠΑ, Ε.Ε., ΔΝΤ, και άλλα, λένε προς την Ελλάδα, «Σας δώσαμε τα χρήματα, τώρα θα κάνετε ότι σας λέμε».
Βρήκανε «Μακάκες» εφιάλτες Σαμαρο-Τούρκογλου και κάνουν παιχνίδι. Ελλάδα –Ουκρανία βίοι παράλληλοι.
Τι Ποροσένκο, τι Σαμαρο-Τούρκογλου μαζί με Παπουλαίους……..
Οι εφιάλτες πολιτικοί αδιαφορούν για τα εθνικά μας θέματα, και την εθνική μας ασφάλεια, εργάζονται ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας του Ρότσιλντ!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί αδιαφορούν για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα. Οι «Τζιχαντιστές» είναι ήδη εδώ, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται. Έγινε και αυτό, για πρώτη φορά μετά το 1821 Ισλαμιστές εισβολείς κατέλαβαν Ελληνικό έδαφος. Απέκλεισαν οδούς, και κατέλαβαν το δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας. Είχαν καταλάβει και κεντρικές πλατείες των Αθηνών.
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία επιχειρεί εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος, δια της μεταναστεύσεως Ελληνοπαίδων, και δια της αθρόας εισροής-εισβολής Ισλαμιστών Τζιχαντιστών.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται. Έλληνες ξυπνήστε!!!!!!!!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί, υπακούοντας στις εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π. αδιαφορούν για τις επιθέσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη Τουρκική κατάληψη….
Ήδη παρέδωσαν τη Κύπρο στους Τούρκους, προς δόξαν της του Ρότσιλντ μακροθυμίας, και ευημερίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!
Για το μόνο που ασχολούνται οι εφιάλτες πολιτικοί, είναι η οικονομική εξυπηρέτηση της Τρόϊκα, της Σιωνιστικής Γερμανίας, και της Ν.Τ.Π.
Ήδη άρχισε η καταστροφή της θάλασσας στη Μεσόγειο, της τροφικής αλυσίδας, του Τουρισμού, και της ζωής μας.
Τελειώνει η Κρήτη, διά της ρυπάνσεως με χημικά του Κρητικού Πελάγους, και μαζί όλοι οι Μεσογειακοί Λαοί, με τη πόντιση των Χημικών όπλων της Συρίας στο Κρητικό Πέλαγος, και οι ΣαμαροΒενιζέλοι χτενίζονται……
Ότι και να ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, τα αποτελέσματα των εκλογών θα είναι ότι διατάξει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! Να περιμένουμε Ελιές & Ποτάμια.
Όσον αφορά το διεθνές πρόβλημα της Ουκρανίας, τα διεθνή αυτά Σιωνιστικά καθάρματα της Ν.Τ.Π. άνοιξαν το κουτί της πανδώρας με αυτό το Γεωπολιτικό παιχνίδι. Ελλάς-Ουκρανία βίοι παράλληλοι!!!
Και η Ελλάς συρρικνώνεται, και η Ουκρανία τεμαχίζεται, όπως η Σερβία με το Κόσσοβο, τα πάντα θυσία στο βωμό του Θείου Ρότσιλντ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί προσπαθούν να μας πείσουν, με κάλπικα στοιχεία, ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ενώ είναι απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο. Κύριοι εφιάλτες της Ελλάδος, με κάλπικα στοιχεία δεν επιτυγχάνεται η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες άρχισαν από το χρέος και τη χρεοκοπία, για να καταλήξουν στο διαμελισμό της Ελλάδος.
Άρχισαν πολύ έξυπνα και πονηρά το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος!
Και οι αφελείς και επιπόλαιοι εφιάλτες πολιτικοί τους πιστεύουν!!
Αποθρασύνθηκε η Τουρκία μετά τις συνεχείς υποτέλειες και ενδοτικότητες των Σαμαρο-Βενιζέλων. Τώρα οι Τούρκοι θέτουν θέμα Θράκης, και μοιρασιάς του Αιγαίου εν όψει των ενταξιακών τους στην Ε.Ε. διαπραγματεύσεων. Εδώ και η «κουτσή Μαρία» μπήκε στην Ε.Ε. και δεν μπορούνε οι Τούρκοι;;;; Ας μη στεναχωρείτε ο Ερντογάν, εδώ υπάρχουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι για να βοηθήσουν………
Σχέδιο για εισβολή στη Θράκη και στο Αιγαίο έχουν οι Τούρκοι, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται, σκέφτονται μόνο τις εκλογές, αφού ο Θείος Ρότσιλντ θα βγάλει ότι αποτελέσματα θέλει, γιατί το σκέφτονται;;
Οι Σκοπιανοί έχουν βλέψεις μέχρι Όλυμπο & Χαλκιδική, και οι Αλβανοί μέχρι Πρέβεζα, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται.
Ο δε ΓΑΠ κάνει τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου παρέα με το Σόρος!!
Η Κυβέρνηση των Σαμαρο-Βενιζέλων είναι γεμάτη με Σιωνιστές υπουργούς. Γιαυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Εκλήθησαν άπαντες για να υλοποιήσουν τα σχέδια του Θείου Ρότσιλντ.
Καταλάβατε τώρα γιατί ο Σαμαράς μιλάει για νέα μικρή Ελλάδα;;;;;;
Πρέπει οπωσδήποτε να υλοποιηθούν οι ρήσεις της κυρίας Μπενάκη, η οποία είχε τις πληροφορίες από πρώτο χέρι. Το όνομα Μπενάκη είναι Σιωνιστικό όνομα, καταλάβατε τώρα;;;;;;
Η εμπλοκή ξένων Σιωνιστών αγοραστών της ΔΕΗ θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία, αφού τα εργοστάσια της ΔΕΗ είναι στη βόρεια Ελλάδα!!! Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ όσο-όσο στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες;;;;;;;
Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν να τεμαχίσουν της Ελλάδα;;;;;;;;
Τελικά τα πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας, οι μνημονιακοί βουλευτές ψήφισαν να ξεπουληθεί η ΔΕΗ στα αφεντικά τους. Καμαρώστε τους , και ξαναψηφίστε τους!!!
Κατά τα άλλα οι Ελληνικές επιχειρήσεις, και τα μαγαζιά βάζουν λουκέτα! Τα επιμελητήρια βγάζουν κραυγές αγωνίας προς Σαμαρά.
Ενώ ο Σαμαράς ακολουθεί τις γραμμές που έδωσε η Ν.Τ.Π. Οι ηλίθιοι υπάλληλοι-ηγέτες της Ε.Ε. είναι κηπουροί, πιόνια, και μαριονέτες των Σιωνιστών Μεγιστάνων & Ολιγαρχών της Ν.Τ.Π. είναι υπεύθυνοι που οι λαοί της Ε.Ε. υφίστανται και υποφέρουν τη λιτότητα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ που διαλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς για να κυβερνήσουν τους λαούς της Γης, είναι και αυτός συνεργός τους!!!
Η παρούσα Μνημονιακή Σιωνιστική πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων, μαριονέτες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προσπαθεί να εκλέξει Μνημονιακό πρόεδρο Δημοκρατίας, σαν τον παρόντα Παπούλια.
Εμείς ο Λαός αναφωνούμε, ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!! Αρκετά πια!
Οι αφελείς Σαμαρο-Βενιζέλοι δεν το κατάλαβαν ότι οι Σιωνιστές δανειστές θα ζητούσαν συνεχώς περισσότερα.
Έτσι λοιπόν οι εφιάλτες πολιτικοί προετοιμάζουν το έδαφος, για τη νέα μικρή και έντιμο Ισλαμική Ελλάδα, κατακτημένη από Τζιχαντιστές, αποικία και Χαλιφάτο των Μεγιστάνων Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Προδότες!!! Παραλάβατε κράτος και θα παραδώσετε Χαλιφάτο Τζιχαντιστών στο ROTHSCHILD.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου