Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ Σύμβουλος της Α.Μέρκελ: "Είναι ώρα να επέμβει η Γερμανία στην Ουκρανία"

Ο πραγματικός λόγος της κατάρριψης του μαλαισιανού Boeing αποκαλύφθηκε σήμερα με την δήλωση του στενού συμβούλου της Άγκελα Μέρκελ, Andreas Hoff ο οποίος είπε ότι "άμεσα πρέπει να επιβληθεί κατάπαυση του πυρός με μια διεθνή στρατιωτική δύναμη, και τη συμμετοχή της Γερμανίας"!
 
Προφανώς εννοεί κατά κύριο λόγο ΝΑΤΟϊκή, και δεν ξεκαθαρίζει εάν σε αυτή θα συμμετέχουν Ρώσοι, ή πιστεύει ότι θα μπορέσουν Αμερικανοί, Γερμανοί, Γάλλοι, και Άγγλοι να εγκατασταθούν έξω από την ρωσική "πόρτα" χωρίς να υπάρξει αντίδραση.
 
Μετά την καταστροφή του επιβατικού αεροσκάφους η Δύση στήνει τον γεωπολιτικό της "χορό" πάνω στο αίμα των νεκρών ανθρώπων.
 
"Είμαστε πλέον σε μια φάση όπου πρέπει να σκεφτούμε για μια ειρηνευτική επιχείρηση κατω από την αιγίδα του ΟΗΕ με ένα συγκερκιμένο σκοπό. Δεν αποκλέιω ανάμιξη των ουκρανικών ΕΔ. Εάν μια τέτοια αποστολή πραγματοποιηθεί θα απαιτηθεί από την Γερμανία να συμμετάσχει" δήλωσε στην γερμανική Die Welt.
 
"Μια ειρηνευτική αποστολή θα απαιτήσει ομόφωνη απόφαση από το Συμβούλιο Ασφαλείας και δεν θα πρέπει να σταματηθεί από απειλές βέτο. Ανάμεσα στα μόνιμα μέλη είναι και η Ρωσία.
 
H δήλωση αυτή δεν έρχεται τυχαία, λίγο μετά την αυθαίρετη δήλωση Μ.Ομπάμα ότι οι ρωσόφωνοι έριξαν το αεροπλάνο και η Ρωσία είναι υπεύθυνη για αυτό. Όλες οι αποδέιξεις είναι εναντίον των Ουκρανών. Αυτοί διέθεταν επιχειρησιακά το σύστημα, και το είχαν ανπτύξει την προηγούμενη μέρα. Το κυριότερο όμως είναι ότι το Κίεβο έστειλε το επιβατικό αεροπλάνο σε εμπόλεμη ζώνη.
 
Σκοπίμως η Δύση προσποιείται ότι δεν ξέρει, και σκοπίμως τα δυτικά ΜΜΕ όπως και τα εγώρια ελληνικά, αποκρύπτουν αυτά τα σημεία από το κοινό και αφήνουν να ακούγονται μόνο οι δηλώσεις Ομπάμα.
 
Όσο για τις δήθεν "συνομιλίες" που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το παράρτημα της CIA το Strattfor, είναι εμφανής η "κοπτοραπτική" αφού ένας συνομιλητής ακούγεται "καμπάνα" ενώ ο επόμενος ακούγεται από το "υπερπέραν" δέιγμα της ανάμειξης διαφορετικών συνομιλιών από διαφορετικές χρονικές στιγμές.
 
Ο σκοπός του συμβάντος αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαίο γεγονός δεν ήταν. Οι ρωσόφωνοι δεν είχαν να κερδίσουν απολύτως τίποτα, ενώ οι Αμερικανοί και οι Ουκρανοί με την βοήθεια της κατάληλης προπαγάνδας θα πρσπαθήσουν να "στριμώξουν" την Ρωσία.
 
Επέιδή εύκολα από τον συρφετό των δηλώσεων ένα ανθρώπινο μυαλό παρασέρνεται και ξεχνά ποιος έχει την πρωταρχική και κύρια ευθύνη για την τραγωδία αυτή, υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά ποιος έστειλε το αεροπλάνο στην Α.Ουκρανία: Το Κίεβο.
 
Το αποδεικνύουν αυτό τα σχέδια πτήσης των τελευταίων ημερών του συγκεκριμένου δρομολογίου της Malaysia Airlines. Όπως φαίνεται από τους αποκαλυπτικούς χάρτες, στις 14, 15 και 16 Ιουλίου τα αεροσκάφη περνούν νότια και δυτικά, αρκετά μίλια από τις πολεμικές συγκρούσεις μεταξύ του Ουκρανικού Στρατού και των δυνάμεων αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας.  
 
Στις 17 ωστόσο, η μοιραία πτήση έγινε βόρεια και ανατολικά του συνηθισμένου. Κι αυτό γιατί το Κιέβο άλλαξε τον αεροδιάδρομο για την πτήση του Boeing 777 και το έστειλε πάνω από εμπόλεμη ζώνη.
 
 
 
Πτήση 14 Ιουλίου 2014
Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου
Πτήση 15 Ιουλίου 2014
Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου
Πτήση 16 Ιουλίου 2014
Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου
Η μοιραία πτήση της 17ης Ιουλίου 2014
Διαδρομή ήπιε Boeing σκόπιμα άλλαξε: Τα στοιχεία για 14, 15, 16 και στις 17 Ιουλίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου