Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...!  Για μια ακόμη φορά ξένοι μεγαλοπαράγοντες, από αυτούς που παίζουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της διεθνούς πολιτικής σκηνής, επιβεβαιώνουν αυτό που ισχυριζόμαστε κι εμείς τα τελευταία χρόνια: έρχονται ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις για την ανθρωπότητα! Ο πλανήτης Γη κινδυνεύει με ολοκαύτωμα (δηλ. με νέο παγκόσμιο πόλεμο-θερμοπυρηνικό Αρμαγεδδώνα)...
 
Και, παρ’ όλα αυτά τα δραματικά σημεία των καιρών που φαίνονται στον ορίζοντα, ένα 30% σάπιων στην ψυχή και το μυαλό Γραικύλων... στηρίζουν ακόμη (!) τους άθλιους εθνοπροδότες του άλλοτε δικομματισμού των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!...
Πριν από μερικές ημέρες στην ιστοσελίδα «Ενημέρωσης Πενταπόσταγμα» δημοσιεύτηκε το παρακάτω ενδιαφέρον κείμενο που επαληθεύει τα λεγόμενά μας:
«Άκρως αποκαλυπτική η συνέντευξη του Yevgeny Alexeyevich Fyodorov, κρατικού συμβούλου του Κρεμλίνου και του Β. Πούτιν, που δόθηκε στο Niqnaq και στην οποία αναφέρεται εκτενώς σε έναν ολικό πόλεμο που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί εναντίον της Ρωσίας ξεκινώντας την ουκρανική κρίση, με τελικό στόχο την κατάκτηση της ίδιας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, και ότι αυτός θα λάβει την τελική μορφή το 2015.
Ο συγκεκριμένος πολιτικός πιστεύει οτι δραστηριοποιείται εδώ και χρονια μια πέμπτη φάλαγγα στην Ρωσία, με σκοπό την αποπομπή του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν και την οριστική ήττα της Ρωσίας που θα καταστήσει τις ΗΠΑ απόλυτο κυρίαρχο του πλανήτη, και μαζί της την εφιαλτική Νέα Τάξη Πραγμάτων που προσπαθεί να «αλέσει» όλα τα έθνη που αντιστέκονται.
Είναι ένας Ρώσος πολιτικός, βουλευτής της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας εκλεγμένος με το Κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας 3 φορές (1993-1996, 2003), πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της επιχειρηματικότητας της Κρατικής Δούμας, μέλος του Κεντρικού Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος της Ενωμένης Ρωσίας, PhD. Κρατικός Σύμβουλος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σίγουρα δεν πρόκειται για τυχαίο άντρα. Και οι απόψεις του απηχούν αυτά που ακούγονται στους διαδρόμους του Κρεμλίνου. Ένα πραξικόπημα υπό το πρόσχημα της «Πορτοκαλί Επανάστασης» ετοιμάζεται στη Ρωσία. Η μεγάλη εικόνα και τα στοιχεία έχουν δοθεί από τον Evgeny Fedorov, έναν βουλευτή στο ρωσικό κοινοβούλιο, και συντονιστή του Κινήματος Απελευθέρωσης του Λαού.
Ο διαμεσολαβητής πραξικόπηματος είναι η πέμπτη φάλαγγα η οποία κυριαρχεί πάνω στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, των δημοσίων υπαλλήλων και σε όλη τη διαδρομή μέχρι υπουργούς της κυβέρνησης, ένα σημείο ελάχιστα γνωστό στο εσωτερικό της Ρωσίας που δεν είχε βγει μέχρι τώρα προς τα έξω. Ωστόσο, η εξέγερση του λαού στην Ουκρανία θα μπορούσε να ξυπνήσει αρκετούς άνθρωπους στη Ρωσία για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Στα επόμενα λίγα χρόνια θα έρθει ένα σημείο, με μόνο δύο πιθανές εκβάσεις: ή την καταστροφή του ρωσικού πολιτισμού ή την κατάρρευση της αμερικανικής αυτοκρατορίας.
Αυτό που ο Ρώσος πολιτικός πιστεύει ακράδαντα είναι ότι αν οι ΗΠΑ τελικά υποχωρήσουν στην Ουκρανία, αυτόματα θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για αυτές. Αυτό εξηγεί και το γιατί παρά τις προσπάθειες του γερμανικού παράγοντα να τα βρει με τον ρωσικό παράγοντα και μέσω της προεδρίας Ποροσένκο να υπάρξει άμεση λύση στο ουκρανικό, οι Αμερικανοί δεν το επιτρέπουν και οι εχθροπραξίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με πολλούς νεκρούς.
Κατά τη γνώμη του μάλιστα η  επίθεση θα ξεκινήσει εναντίον της Μόσχας εντός του 2015! Αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικανοί δυναμιτίζουν την οποιαδήποτε λύση»...
Αυτά δεν λέμε κι εμείς τόσον καιρό στα άρθα μας; Πράγματι, η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ως υποχείριό της πλήθος τεμπέληδων και κακών πολιτικάντηδων ανά την υφήλιο (κάτι Σταϊκούρηδες και κάτι Χατζηδάκηδες), οι οποίοι ξεπουλούν τη βρώμικη «ψυχή» τους στον Σατανά έναντι ανταλλαγμάτων: την ψευδαίσθηση της εξουσίας και τη σχετική καλοπέραση και ικανοποίηση των «βίτσιων» τους... Γι’ αυτούς δεν υπάρχει πατρίδα, οικογένεια ή πίστη σε οτιδήποτε! Είναι οι εγκληματίες που απαρτίζουν τα προδοτικά (απο)κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το σάπιο 30% «Ελλήνων» που συνεχίζουν να τους στηρίζουν, υποβοηθώντας στην εξόντωση του ελληνικού έθνους και την εξαφάνιση της Ορθοδοξίας...
Ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία από τη συνέντευξη του Γεβγκένι Φιόντοροφ:
«- Ο τωρινός νικητής στην μάχη είναι οι ΗΠΑ. Είναι επομένως απόλυτα λογικό ότι στην πορεία αυτής της μάχης θα τελειώσουν οποιονδήποτε θα μπορούσε να παρουσιάσει οποιασδήποτε μορφής ανταγωνισμού, οποιονδήποτε θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχό τους, όπως τώρα προσπαθεί να κάνει η Ρωσία. Σίγουρα ασκούν το δικαίωμά τους να ζουν σαν νικητές εις βάρος των ηττημένων, κάτι που πάντα γίνεται στην ανθρώπινη ιστορία. Όλη αυτή η συζήτηση περί Δημοκρατίας είναι βλακείες της προπαγάνδας. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν διπλά στάνταρς. Το στάνταρ τους είναι το Υπερ-Έθνος, ΗΠΑ εναντίων των άλλων κρατών, οι υποτελείς και οι σκλάβοι.
- Τα υποτελή έθνη τα αποκαλούν πολιτισμένα, ενώ τα σκλαβωμένα έθνη τα αποκαλούν αναπτυσσόμενα, κάτι το οποίο αναφέρεται στο έγγραφο για την Ουκρανία. Συνήθιζαν να τους αποκαλούν ιθαγενείς. Έτσι ήταν πάντα η παγκόσμια τάξη. Οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είναι λόγια του αέρα. Το τι πραγματικά συμβαίνει στην περιοχή της Ουκρανίας είναι μια ξένη ένοπλη εισβολή, πριν την οποία προφανώς η Ουκρανία δεν ήταν κυρίαρχη. Αλλά τώρα έχει πάρει την μορφή της ένοπλης εισβολής. Ο λόγος της εισβολής είναι για να γίνει εκκαθάριση σε Ουκρανία και Ρωσία, από τα διαμαχόμενα έθνη που ζούνε εδώ, δηλαδή τα κράτη και τους ανθρώπους. Αυτό γινόταν και πριν. Είναι μια πάγια κατάσταση. Επίσης στην Ουκρανία εάν μιλάμε για το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ, είναι μια εξέγερση του λαού, κάτι που έγινε μάλλον χιλιάδες φορές στο παρελθόν. Σε όρους των τελευταίων 100 ετών στην Ουκρανία αυτή είναι η τρίτη εξέγερση από τους πολίτες εναντίων ξένων εισβολέων. Όπως ήταν πάντα. Κάποιοι από τους παρατηρητές νομίζουν ότι ο κόσμος υπήρχε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και μόνο τις τελευταίες 2 βδομάδες τα πράγματα άλλαξαν. Τίποτα δεν άλλαξε. Είναι όλα τα ίδια. Ό,τι γίνεται τώρα έχει γίνει και παλιότερα.
- Η Ρωσία δεν θα τους επέτρεπε έτσι απλά να καταστρέψουν την Συρία. Έτσι, τώρα αντιμετωπίζουν το κύριο ζήτημα, που είναι η Ρωσία. Εάν δεν μπορούν να επιλύσουν το ζήτημα της Ρωσίας, όπως είπαμε νωρίτερα, τότε θα αποτύχουν να διατηρήσουν την Αμερικάνικη αυτοκρατορία. Για να επιλύσουν το ζήτημα της Ρωσίας, πρέπει να επιλυθούν ορισμένα θέματα τακτικής για την ώρα, δηλαδή της Ουκρανίας. Η Ουκρανία είναι πραγματικά ένα θέμα εθνικής ασφάλειας για την Αμερική, όπως οι αρχές τους πράγματι έχουν δηλώσει δημόσια.
          - Η αυξημένη ένταση, οι μάζες των θυμωμένων ανθρώπων, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς το συμφέρων των εισβολέων, για να καταστρέψουν το ίδιο τους το κράτος και ως εκ τούτου τους ίδιους. Αυτό σημαίνει να ξεχυθεί μια πορτοκαλί επανάσταση στην Μόσχα. Μιλάμε για μια εισβολή στην Ρωσία από τις ΗΠΑ που θα ξεκινήσει του χρόνου (2015) όπως είδαμε στην Ουκρανία, στο Κίεβο κτλ., μια εισβολή τρομοκρατικής φύσης.
- Η μέθοδος της εισβολής θα έχει να κάνει με την αξιοποίηση της 5ης φάλαγγας και των «αγανακτισμένων ανθρώπων» στην Μόσχα. Ο βαθμός αγανάκτησης μεταξύ των ανθρώπων αρχίζει και αυξάνει. Όταν βλέπουμε ότι Ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν αρχίσει και ανακυκλωνουν εικόνες από την δολοφονία ανθρώπων από τους εισβολείς, με άλλα λόγια εξαπατώντας τους ανθρώπους για το ποιος διέταξε αυτήν την διαδικασία, αυτό σημαίνει ότι ήδη εργάζονται για μια πορτοκαλί επανάσταση στην Ρωσία».
Αυτά είπε, ανάμεσα σε πολλά άλλα άκρως ενδιαφέροντα, ο εκ των στενών συμβούλων του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Γεβγκένι Φιόντοροφ. Άρα το Κρεμλίνο είναι αυτή τη στιγμή σε γνώση του τι ετοιμάζει η CIA με τους προβοκάτορές της εντός ρωσικού εδάφους. Άλλωστε, ανάλογες σκηνές υπήρξαν και σχετικά πρόσφατα, τόσο με την «αραβική άνοιξη» (2010-2011), όσο και με την «τουρκική άνοιξη» (2013 και συνεχίζεται)... Έρχεται λοιπόν η «ρωσική άνοιξη», η «ρωσική πορτοκαλί επανάσταση»; Και κατά πόσο ακόμα θα αντέξει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την αφόρητη πίεση που του ασκούν τα περίφημα «γεράκια του πολέμου» της Ουάσιγκτον, που κάτω από την καθοδήγηση των «τηλε-ευαγγελιστών» και των «χριστιανοσιωνιστών» οδηγούν τον κόσμο μας σε νέο παγκόσμιο όλεθρο; Το βέβαιο είναι ένα: ότι το πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής» για γεωπολιτική ανάπλαση της περιοχής μας καλά κρατεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου