Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο ΙΕΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ********E******** BINTEO*Το επίτομο λεξικό «Πρωίας» (εκδ. 1932) γράφει ότι η Ακρόπολη των Αθηνών κατοικείτο πριν το -10.000, με άνθιση του πολιτισμού της γύρω στο -3.500 επί Ερεχθέα.
Τα αριθμητικά στοιχεία του βράχου είναι: Μήκος 330 μέτρα, στην κορυφή 270 μ . μέσο πλάτος 156μ . και ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας 156,20 μ .
Ο βράχος της Ακρόπολης σε παλαιότερες εποχές είχε μεγαλύτερο ύψος. Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα ιερά είναι στην κυριολεξία ισοπεδωμένο για να δεχθεί τα έργα.
«Όλος ο βράχος είναι ισχυρότατος ενεργειακός χώρος, χώρος επικοινωνίας με το διάστημα και πύλη εξόδου σε άλλη διάσταση με επίκεντρο το σημείο τομής των διαγωνίων του Παρθενώνα». Ο βράχος της Ακρόπολης ήταν ισχυρός συσσωρευτής παντοειδούς ενέργειας, θετικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ο ναός μεταβαλλόταν σε πυκνωτή, που τη δέσμευε με το σχήμα, το υλικό κατασκευής και θεμελίωσης. Ο συνδυασμός του πεντελικού μαρμάρου, του πωρόλιθου θεμελίωσης και του ασβεστολιθικού βράχου, δημιουργούσαν πιεζοηλεκτρικά και ηλεκτροστατικά φορτία και αυτά παρήγαγαν μαγνητικό πεδίο, με αποτέλεσμα να έχουμε αδιάκοπη παραγωγή ηλεκτρισμού που συσσωρευόταν στον ναό. Η ενέργεια αυτή χρησιμοποιείτο και για την ενεργοποίηση του Γοργονείου όταν απαιτείτο... (.....)

 σ.σ. Για τους λάτρεις του μη συμβατικού που δεν αρκούνται σε ότι βλέπει το μάτι και ότι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις, που χάνονται στην μαγεία της αναζήτησης, του αγνώστου, του ξεχασμένου, του κρυμμένου, του μυστηρίου και του μεταφυσικού. Όμως δεν υπάρχει μεταφυσική. Τα πάντα είναι φυσική. Αυτό που αποκαλούμε μεταφυσική, είναι όσα συμβαίνουν με φυσικούς νόμους που ακόμη δεν έχουμε ανακαλύψει, ή έχουμε «ξεχάσει…» και περιμένουν να τους (ξανά) ανακαλύψουμε. Τα πάντα διέπονται από φυσικούς, συμπαντικούς Νόμους. Γνώσεις που οι δημιουργοί του γήινου πολιτισμού, οι Αρχαίοι Έλληνες, κατείχαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου